Avans
Rata lunara cu TVA

Rolls Royce Cullinan2024 6.8 Benzină 571 cp 120 km

Specificatii

Marca
Rolls Royce
Model
Cullinan
Anul fabricatiei
2024
Rulaj
120 km
Putere motor
571 cp
Cilindree
6.749 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €582.971

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Rolls-Royce Cullinan este un autovehicul de lux impresionant cu o gamă bogată de dotări și opțiuni. Această mașină magnifică este un SUV unic, care oferă o experiență de conducere de excepție și un confort suprem. Anul de fabricație al acestui model este 2024, încadrându-se astfel în intervalul de ani acceptați pentru finanțare.

Dotările generale ale Rolls-Royce Cullinan sunt remarcabile și întâlnesc cele mai înalte standarde de lux și performanță. Acestea includ un sistem avansat de siguranță, precum ABS pentru un control optim al frânării și ESP pentru stabilitatea în viraje și pe suprafețe alunecoase. De asemenea, mașina este echipată cu tehnologii inovatoare, cum ar fi Android Auto și Apple CarPlay, care facilitează conectivitatea și integrarea smartphone-ului.

Echiparea cu anvelope de vară asigură un nivel ridicat de aderență și manevrabilitate pe orice tip de teren. Sistemul de apelare automată în caz de urgență este un alt avantaj al acestui autovehicul, asigurând siguranța pasagerilor în situații critice. Scaunele din piele oferă un confort maxim și sunt dotate cu funcții precum încălzire, ventilare și masaj. De asemenea, sistemul de control vocal facilitează comanda dispozitivelor din mașină și oferă o experiență de conducere fără stres.

Din punct de vedere al siguranței, Rolls-Royce Cullinan dispune de caracteristici precum asistența la fază lungă, asistența la pornirea în rampă, asistența la schimbare de bandă și avertizarea în caz de accident sau oboseală. Sistemul Bluetooth permite conectarea dispozitivelor mobile pentru a efectua apeluri în siguranță și pentru a asculta muzică preferată.

Această mașină impresionantă este dotată și cu un computer de bord care furnizează informații importante despre consumul de combustibil, distanța parcursă și alte detalii relevante. Alte dotări deosebit de utile includ dispozitivul antidemaraj electric, farurile cu faza lungă fără orbire, frânarea în caz de urgență și sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor.

Rolls-Royce Cullinan este echipat și cu o gamă largă de dotări specifice, care adaugă un plus de confort și lux. Acestea includ adaptarea luminii, sistemul de asistentă la parcare cu cameră de 360 de grade și sisteme de direcție automată, faruri LED pentru o vizibilitate excelentă în orice condiții de iluminare și material interior din piele integrală de înaltă calitate.

Mașina este potrivită și pentru utilizarea în leasing auto, oferind soluții flexibile de finanțare. Oferim o rată de avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, dacă aceasta are o vechime de maxim 5 ani, o finanțăm pe o perioadă de 5 ani. Dacă depășește vechimea de 6 ani, oferta de finanțare se reduce la o perioadă de 4 ani. Pentru mașinile cu o vechime de peste 7 ani, finanțarea este disponibilă pe o perioadă de maxim 3 ani, iar pentru cele cu o vechime de peste 8 ani, pe o perioadă de 2 ani. În fine, pentru mașinile mai vechi de 9 ani, finanțarea este disponibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Dacă sunteți interesat de un Rolls-Royce Cullinan, nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe detalii despre această mașină impresionantă și despre posibilitățile de finanțare disponibile. Fiind un autovehicul de lux, dotat cu toate caracteristicile de ultimă generație, Rolls-Royce Cullinan este alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de confort, stil și performanță superioară.

Resurse disponibile:
(1) Link către un articol relevant despre leasing auto
(2) Link către un articol relevant despre finanțare auto
(3) Link către un articol relevant despre mașinile în leasing
(4) Link către un articol relevant despre leasing automobile
(5) Link către un articol relevant despre credit auto
(6) Link către un articol relevant despre credit extern
(7) Link către un articol relevant despre mașinile second hand
(8) Link către un articol relevant despre autoutilitarele second hand
(9) Link către un articol relevant despre mașinile noi în leasing