Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Fabia2018 1.0 95 cp 42.255 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Fabia
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
42.255 km
Putere motor
95 cp
Cilindree
999 cmc
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €9.250

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

În universul automobilelor care combină fiabilitatea, designul modern și tehnologia avansată, Skoda Fabia se distinge ca o opțiune excelentă pentru cei care caută un vehicul compact și versatil. Modelul 2018 al acestei mașini, fabricat cu măiestrie în Republica Cehă, continuă tradiția mărcii de a oferi confort, siguranță și performanță la un preț accesibil. În plus, achiziționarea unei Skoda Fabia printr-o schemă de finanțare auto precum leasing auto sau credit auto oferă flexibilitate și accesibilitate particularilor și companiilor deopotrivă.

Dotări avansate și confortul sunt puncte forte pentru această Skoda Fabia. Pentru amatorii de muzică și tehnologie, modelele oferă sistem audio de înaltă calitate, conectivitate prin Bluetooth, radio modern, port USB pentru diverse dispozitive, precum și un monitor cu touch screen intuitiv. Aceste caracteristici asigură o călătorie plăcută și divertisment de calitate pentru toți pasagerii.

Privind confortul și echipamentele opționale, Skoda Fabia nu dezamăgește. Sistemul de climatizare automata, Climatronic, se adaptează la necesitățile dvs., asigurând temperatura ideală indiferent de vreme. Interiorul este îmbrăcat într-o tapițerie din stofă de calitate, iar funcționalitățile precum cotiera față, volanul îmbrăcat în piele și volanul cu comenzi fac din condus o experiență mai relaxată și sigură.

În plus, electronice și sistemele de asistență ale acestei Skoda Fabia includ pilot automat, oglinzi exterioare cu reglare electrică și încălzite, lumini de zi LED și faruri de ceață. Pentru o eficiență sporită, Skoda oferă și sistemul Start/Stop, contribuind la economia de combustibil și protecția mediului.

În materie de siguranță, Skoda Fabia își întărește poziția prin sisteme de frânare asistată, ABS, ESP, airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale, cât și suporturi Isofix pentru scaunele de copii.

În ceea ce privește aspectul exterior, această Skoda se prezintă cu jante de oțel care adaugă o notă de robustețe și durabilitate. Mașina este o excepție pentru cei interesați de auto second hand sau autoutilitare second hand, fiind o opțiune atrăgătoare și de încredere.

Această Skoda Fabia este disponibilă pentru cumpărare printr-o varietate de optionale de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit extern. Pentru persoanele juridice, avansul începe de la minim 15%, iar pentru persoanele fizice este disponibil un avans începând cu 0%. Mașinile în leasing sunt o opțiune avantajoasă pentru cei care își doresc o flexibilitate financiară sporită.

Conform condițiilor de finanțare, pentru o mașină precum Skoda Fabia din anul 2018, care nu este mai veche de 5 ani, opțiunile de finanțare pot acoperi o perioadă de până la 5 ani. În funcție de vârsta vehiculului, perioada de finanțare se ajustează astfel încât, dacă mașina este mai veche de 6 ani, finanțarea se reduce la 4 ani, iar dacă atinge o vechime de 9 ani, poate fi finanțată doar pentru un an. Aceste versatilități în finanțare auto fac ca opțiunea de leasing automobile să fie foarte accesibilă.

Prețul include TVA și este valabil pentru o mașină cumpărată nouă din România. Se oferă, de asemenea, garanție pentru o perioadă de 1 an și factura fiscală la vânzare. Cu această Skoda Fabia, fie că sunteți în căutarea unei mașini in leasing, fie că preferați auto noi in leasing sau credite auto pentru a vă crește afacerea, veți găsi aici soluția potrivită pentru necesitățile dvs. de mobilitate.