Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Octavia2019 1.5 150 cp 96.874 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Octavia
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
96.874 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.495 cmc
Caroserie
Combi
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €14.500

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Skoda Octavia, un model emblematic al mărcii renumite pentru fiabilitate și confort, se prezintă acum într-o variantă generoasă a anului 2019, oferind un echilibru impecabil între performanță și stil. Această versiune a Octaviei vine echipată complet, satisfăcând chiar și cele mai exigente cerințe în materie de tehnologie, confort, sisteme de asistență și siguranță.

Pe planul audio și tehnologiei, ne mândrim cu dotările precum radio, port USB și sistem audio de înaltă calitate, perfect pentru amatorii de muzică și pentru cei ce doresc să se bucure de un sunet clar pe durata călătoriilor.

Confortul la bordul acestui autovehicul este crescut datorită opțiunilor precum aer condiționat, care asigură o temperatură plăcută indiferent de condițiile exterioare, cotiera (față) pentru o relaxare suplimentară a șoferului și geamurile electrice față ce oferă ușurință în manevrare, împreună cu ștergătoarele de parbriz, indispensabile în zilele ploioase.

Aparatul de condus este îmbunătățit de electronice și sisteme de asistență cum ar fi oglinzile exterioare cu reglare electrică și încălzite, controlul tractiunii, sistemul avansat Start/Stop pentru reducerea consumului de combustibil, senzorii de presiune ai roților și servodirecție pentru un control superior.

Pe segmentul performanței, Skoda Octavia se remarcă prin jantele de oțel rezistente, iar siguranța este garantată prin sisteme precum ESP, airbag-uri multiple – pentru șofer, pasager, genunchi pasager, cap față, lateral pentru șofer și pasager, cap spate – și sistemul Isofix pentru fixarea în siguranță a scaunelor pentru copii.

Această mașină achiziționată de nouă din România include TVA, care este inclus și deductibil. Vine cu posibilitatea de finantare auto, fie printr-un credit auto pentru persoane fizice, fie printr-un leasing auto pentru persoane juridice. În plus, se oferă garanție pe o perioadă de 1 an.

În ceea ce privește opțiunile de finanțare auto, este esențial de menționat că avansul minim este de 15%, iar perioada maximă de finantare este flexibilă, cuprinzând intervalul de la 1 la 5 ani, în funcție de vârsta autoturismului. De exemplu, pentru o mașină ca acest model Skoda Octavia din 2019, este posibilă finanțarea pe încă 5 ani, oferind clienților posibilitatea de a alege un credit extern sau soluții convenabile dintre autoutilitare second hand și auto noi în leasing, inclusiv masini in leasing sau leasing auto pentru automobile disponibile. Este important de reținut că, pentru vehiculele un pic mai în vârstă, perioadele de finanțare se ajustează astfel: pentru o mașină mai veche de 6 ani, finanțarea este posibilă doar pe 4 ani; la 7 ani, finanțarea maximă se reduce la 3 ani; la 8 ani, perioada de finanțare scade la 2 ani, iar mașinile ce depășesc 9 ani de vechime pot fi finanțate doar pentru un an.

Alegând această Skoda Octavia, veți beneficia nu doar de un automobil de încredere, ci și de soluții avantajoase de finanțare auto, pentru a vă putea bucura în deplină liniște de călătoriile dumneavoastră.