Avans
Rata lunara

Skoda Octavia2019 1.6 Diesel 116 cp 98.481 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Octavia
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
98.481 km
Putere motor
116 cp
Cilindree
1.598 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €15.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Skoda Octavia, un vehicul emblematic pentru gama Skoda, își continuă tradiția de a oferi o combinație excelentă de spațiu, confort și ergonomie. Modelul din anul 2019 pe care îl prezentăm este un exemplu de fiabilitate și eficiență, fiind un companion ideal pentru cei în căutarea unei mașini versatile. Aceasta unește designul funcțional cu inovații tehnologice și o experiență de condus de neuitat, fiind o alegere foarte atrăgătoare pe piața de auto second hand.

Dotările impresionante includ sisteme de divertisment și conectivitate moderne, precum Apple CarPlay, Android Auto și Bluetooth, oferind o interfață intuitivă pentru divertismentul în timpul deplasărilor. Sistemul audio de înaltă calitate, controlul vocal și monitorul cu touch screen îmbunătățesc și mai mult experiența multimedia, iar conexiunea Internet transformă vehiculul într-un hub mobil pentru toate nevoile digitale.

Comfortul pasagerilor este asigurat de climatizarea automată pe două zone, încălzirea scaunelor pentru șofer și pasager, precum și cotierele montate atât în față, cât și în spate, contribuind la crearea unui mediu plăcut în orice condiții meteorologice. Volanul multifuncțional, îmbrăcat în piele, adaugă o notă de rafinament și funcționalitate, iar sistemul Keyless entry și startul pe buton conferă un plus de comoditate.

În ceea ce privește asigurarea siguranței pasagerilor și a eficienței conducătorului auto, mașina este echipată cu pilot automat, faruri LED și o gamă variată de sisteme de asistență precum senzorii de parcare și controlul tractiunii. Pornirea motorului fără cheie simplifică accesul la vehicul, iar senzorii de ploaie și lumină ajustează automat funcționarea farurilor și a ștergătoarelor de parbriz pentru o vizibilitate optimă.

Pe lângă confort și tehnologie, Skoda Octavia 2019 se prezintă cu un istoric de service complet, o transmisie automată DSG, faruri full LED și multe alte caracteristici menite să asigure o călătorie cât mai plăcută și sigură.

Explorând opțiunile de finantare auto și de leasing auto, clienții pot beneficia de soluții flexibile și avantajoase pentru achiziția acestui model remarcabil. Garanția de 24 de luni, în limita a 30.000 km, oferă o asigurare suplimentară, iar cu posibilitatea de finanțare cu avans 0% pe o perioadă de până la 6 ani pentru clienții care se califică, inclusiv pentru credit auto și credit extern, achiziția devine și mai accesibilă.

Cu avansul minim de 15% și perioada maximă de finanțare între 1 și 5 ani, condițiile de credit sunt adaptate nevoilor individuale ale clienților. Este important de notat că mașinile mai noi de 5 ani pot fi finanțate pe o durată de până la 5 ani, în timp ce vehiculele mai vechi beneficiază de condiții de finanțare ajustate conform vârstei autovehiculului.

În final, mașinile în leasing, inclusiv autoutilitarele second hand, și achizițiile auto noi în leasing sunt facilitate prin oferte de leasing automobile specifice pieței de masini in leasing. Dacă sunteți în căutarea unei mașini bine echipate și gata de drum, cu posibilitatea de achiziție flexibilă și accesibilă, Skoda Octavia 2019 poate fi alegerea perfectă.