Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Superb2017 2.0 Diesel 150 cp 189.000 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Superb
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
189.000 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Skoda este recunoscută la nivel mondial pentru capacitatea de a combina eleganța cu funcționalitatea, iar modelul Superb, an de fabricație 2017, nu face excepție de la această tradiție. Acest autoturism, care și-a câștigat un loc de frunte în preferințele consumatorilor, se remarcă prin confortul excepțional oferit pasagerilor, spațiu generos și dotări tehnologice moderne, fiind proiectat pentru a satisface nevoile chiar și ale celor mai pretențioși șoferi.

Skoda Superb exemplifică perfect sclipirea designului contemporan și inovația tehnologică cu o serie de caracteristici audio și tehnologice precum Carplay de la Apple, Android Auto, conectivitate Bluetooth, radio, sistem hands-free, port USB și un sistem de navigație intuitiv. Entertainment-ul este completat de un sistem audio imersiv și un monitor cu touch screen pentru control facil, plus conexiunea la internet, care îmbogățește experiența la bord.

În materie de confort și opțiuni, Superb impresionează cu Climatronic cu două zone, tapiterie din piele fină, scaune ajustabile electric pentru șofer și pasager, împreună cu încălzirea lor și sistemul de ventilație pentru scaunele din față. Mai mult, scaunele din spate beneficiază de încălzire, iar atenția la detaliu se observă și în disponibilitatea cotierelor atât pentru locurile din față, cât și pentru cele din spate.

La capitolul electronice și sisteme de asistență, nu lipsesc elemente esențiale precum pilot automat, faruri Bi-Xenon și o gamă largă de senzori pentru parcare, pentru condiții climatice variabile, precum și sisteme avansate de asistență pentru siguranța călătoriei. De exemplu, sistemul de asistență pentru faza lungă sau cel pentru franarea automată de urgență pun în evidență standardul ridicat de siguranță încorporat în acest model.

Exteriorul este completat cu jante din aliaj de 18 inchi care îmbunătățesc atât estetica, cât și performanțele mașinii pe drum, în timp ce sistemele de siguranță, precum ABS, ESP și airbag-urile pentru diferite zone ale vehiculului, asigură protecția maximă pentru pasageri.

Industria auto a evoluat, iar posibilitățile de finanțare auto și leasing auto sunt acum mai accesibile și flexibile ca niciodată. În cazul unui automobil precum Skoda Superb, potențialii cumpărători au posibilitatea de a opta pentru credit auto, inclusiv pentru credit extern, sau pentru diverse forme de leasing auto, inclusiv leasing automobile și autoutilitare second hand, sau chiar mașini noi în leasing.

Pentru achiziția acestui model se poate lua în considerare un avans minim de 15%, cu o perioadă de finanțare variind între 1 și 5 ani. Pentru a asigura o finanțare optimă, masina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani, permițând astfel extinderea perioadei de finanțare până la 5 ani. Cu cât mașina este mai veche, cu atât perioada de finanțare se ajustează, scăzând la 4 ani pentru mașini cu vechime de 6 ani, la 3 ani pentru cele de 7 ani, 2 ani pentru cele de 8 ani și ajungând la un an de finanțare pentru automobilele de 9 ani.

Fie că sunteți în căutarea unei mașini în leasing sau că preferați să achiziționați un auto second hand printr-un credit auto, Skoda Superb cu dotările sale impresionante și starea tehnică și estetică ireproșabilă este o opțiune care merită considerată pentru orice șofer exigent.

Pentru a putea accesa oferta noastră de finanțare și pentru a descoperi mai multe despre această superbă Skoda Superb, vă invităm să luați legătura cu noi pentru detalii suplimentare.