Avans
Rata lunara cu TVA

Skoda Superb2020 1.4 156 cp 47.190 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Superb
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
47.190 km
Putere motor
156 cp
Cilindree
1.395 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €32.015

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Skoda și-a consolidat de-a lungul timpului locul pe piața auto, oferind vehicule fiabile, performante și accesibile. O privire asupra modelului Superb din anul 2020 ne dezvăluie o mașină deplin echipată, care sfidează limitele confortului și tehnologiei auto de ultimă generație. Fiindcă vorbim despre un autovehicul relativ nou, acesta intră perfect în categoria de leasing auto, oferind utilizatorilor o modalitate eficientă de finantare auto.

Cu un istoric clar care ne asigură că nu este vorba despre un auto second hand cu probleme ascunse, Skoda Superb 2020 poate fi achiziționată prin diverse scheme de credit auto sau credit extern special concepute pentru achiziția de masini in leasing. O opțiune populară în rândul comprătorilor sunt soluțiile de leasing automobile, ce permit o utilizare flexibilă și un control costurilor pe termen lung.

Pentru modelul în cauză, avem o multitudine de dotări generale care impresionează și satisfac chiar și cele mai exigente gusturi. Sistemul de antiblocare a frânelor (ABS), tehnologia modernă compatibilă cu Android Auto și Apple CarPlay și serviciile de asistență pentru situatii neprevăzute ca apelarea automată în caz de urgență sau asistența la pornirea în rampă sunt doar câteva dintre facilitățile ce compun acest pachet avansat.

Alte facilități, precum sistemul de navigație, geamurile electrice, încărcarea wireless a telefonului și o serie de sisteme de siguranță precum ESP și controlul tracțiunii, conferă acestui vehicul o siguranță și un confort sporit in trafic. Auto pasionații vor aprecia și dotările premium, ca volanul îmbrăcat în piele, încălzit și multifuncțional, sau scaunele încălzite și ventilate, care transformă fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.

Pentru siguranța și securitatea dumneavoastră, acest model Superb include airbag-uri multiple, avertizări în caz de accident sau oboseală și servicii de asistență precum monitorizarea presiunii anvelopelor și monitorizarea semnelor rutiere.

Privind către dotările specifice, acest model Skoda Superb se prezintă cu airbag-uri completate, sistem de asistență la parcare ce include camere și senzori pe partea frontală și spate, precum și faruri LED pentru o iluminare optimă. Iar dacă discutăm despre funcționalitate, remorca devine ușor de manevrat cu cârligul pivotant și automatizarea climatizării în două zone, care crește confortul pe toată durata călătoriei.

Ca orice masini in leasing sau autoutilitare second hand, această Skoda Superb beneficiază de garanția că este un vehicul pentru nefumători, cu un interior negru din piele integrală și clasificare Euro 6 în ceea ce privește emisiile, subliniind angajamentul mărcii față de mediu.

Din perspectiva finanțării, este important de menționat că la achiziționarea acestei masini in leasing este necesar un avans de minim 15%, iar durata de finantare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autoturismului. Astfel, modelul Superb 2020 poate beneficia de o finantare pentru încă maxim 5 ani, respectând cu strictețe condițiile de finanțare ce implică faptul că vehiculul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani.

In concluzie, acest Skoda Superb din 2020 este o alegere excelentă pentru oricine caută o mașină elegantă, spațioasă și plină de tehnologie, compatibilă cu soluții financiare precum leasing auto și credit auto. Indiferent dacă optați pentru achiziția de masini in leasing sau altă formă de finantare auto, veți găsi în acest model Superb un partener de nădejde pe drumurile vieții.