Avans
Rata lunara

Toyota C-HR2019 1.8 Hibrid 98 cp 95.298 km

Specificatii

Marca
Toyota
Model
C-HR
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
95.298 km
Putere motor
98 cp
Cilindree
1.798 cmc
Combustibil
Hibrid
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €19.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Toyota C-HR reprezintă o mașină modernă și inovatoare, care combină perfecțiunea și tehnologia avansată. Această mașină nu numai că oferă un design elegant și atractiv, dar vine și echipată cu dotări și opțiuni care îți vor face experiența de condus mult mai plăcută și mai confortabilă.

Sistemul audio de înaltă calitate și tehnologia Bluetooth îți permit să te bucuri de muzica preferată fără a fi nevoie să folosești cabluri sau dispozitive separate. De asemenea, dispune de un radio integrat, care îți oferă posibilitatea să asculți posturile tale preferate în orice moment.

Un alt aspect remarcabil al acestei mașini este sistemul hands-free, care îți permite să rămâi conectat și să vorbești la telefon în timp ce conduci, fără să fie nevoie să ții telefonul în mână. De asemenea, mașina dispune de un port USB, care îți oferă posibilitatea să încarci dispozitivele tale electronice în timp ce conduci.

Sistemul de navigație integrat este foarte util atunci când călătorești într-un loc necunoscut, oferindu-ți indicații precise pentru a ajunge la destinație. De asemenea, mașina este dotată cu un monitor cu touch screen, care îți permite să controlezi diferitele funcții ale mașinii cu ușurință și să accesezi informațiile de care ai nevoie în timp real.

Controlul vocal este o altă caracteristică inovatoare a acestei mașini, prin care poți controla diferitele funcții ale mașinii folosind comenzi vocale simple și intuitive.

Alte dotări opționale care îți oferă confort suplimentar includ climatronicul cu două zone, încălzirea scaunelor pentru șofer și pasager, suportul lombar electric pentru scaunul șoferului și volanul din piele cu comenzi multifuncționale.

Mașina dispune și de sisteme avansate de siguranță, printre care se numără ABS, ESP, EBD, sistem activ de franare de urgență și airbaguri pentru șofer, pasageri și laterale.

Cu toate aceste dotări și opțiuni, Toyota C-HR oferă o experiență de conducere extraordinară, fiind potrivită atât pentru uz personal, cât și profesional.

Dacă îți dorești această mașină, poți beneficia de posibilitatea de finanțare cu avans 0% pe o perioadă de maxim 6 ani și de aprobarea garantată a unui credit pentru persoane fizice, persoane juridice și persoane fizice autorizate. De asemenea, poți opta și pentru leasing, având posibilitatea de a alege o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Contactează-ne pentru mai multe informații și detalii suplimentare despre această mașină minunată.