Avans
Rata lunara cu TVA

Toyota Corolla2019 1.6 132 cp 132.276 km

Specificatii

Marca
Toyota
Model
Corolla
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
132.276 km
Putere motor
132 cp
Cilindree
1.598 cmc
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €13.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Toyota Corolla este unul dintre cele mai populare modele de masini din lume, caracterizat de o combinatie perfecta intre stil, performanta si tehnologie avansata. Anul 2019 aduce un nou nivel de rafinament si dotari pentru acest sedan de clasa medie.

Aceasta masina vine echipata cu numeroase facilitati si tehnologii care asigura confortul, siguranta si distractia pasagerilor. In ceea ce priveste audio si tehnologia, Toyota Corolla dispune de sisteme moderne, precum Apple Carplay, Android Auto si Bluetooth, permitand astfel conectarea cu usurinta a smartphone-ului si controlul diferitelor functii multimedia.

De asemenea, masina beneficiaza de un sistem audio de inalta calitate, care poate fi controlat prin intermediul unui port USB sau a sistemului touchscreen. Radio-ul este de asemenea prezent pentru a oferi o varietate de optiuni de divertisment.

In ceea ce priveste confortul si echipamentele optionale, Toyota Corolla se remarca prin dotari precum climatronicul cu doua zone de reglare a temperaturii, incalzirea scaunelor pentru sofer si pasager, cotierele atat pentru partea din fata, cat si pentru partea din spate a masinii. Volanul este imbracat in piele si dispune de comenzi integrate, astfel incat soferul poate controla diferite functii fara a fi necesara o interfata directa cu ecranul tactil.

Toyota Corolla este echipata si cu numeroase electronice si sisteme de asistenta, cum ar fi pilotul automat, camera video pentru parcarea cu spatele si senzorii de presiune a pneurilor. Oglinzile exterioare pot fi ajustate electric si sunt incalzite pentru a preveni formarea de abur si pentru a asigura o vizibilitate clara pe tot parcursul anului.

Siguranta nu a fost neglijata in cazul acestei masini, fiind dotata cu sisteme moderne precum ABS, ESP, EBD si un sistem de franare asistata. Sistemul de avertizare pre-coliziune si sistemul de apelare automata 112 sunt alte facilitati importante pentru a preveni accidentele si a asigura protectia pasagerilor in caz de evenimente neasteptate. Mai mult decat atat, Toyota Corolla dispune de multiple airbag-uri, inclusiv airbag-uri laterale si pentru genunchi.

Toyota Corolla, disponibila in Romania ca masina noua, ofera multiple optiuni de finantare, fie ca beneficiarul este persoana juridica sau persoana fizica. Pentru persoanele fizice, avansul poate incepe de la 0%, iar pentru persoanele juridice este necesar un avans de minim 15%. Perioada maxima de finantare este cuprinsa intre 1 si 5 ani, in functie de varsta masinii. Masinile mai noi de 5 ani pot fi finantate pe o perioada de pana la 5 ani, masinile mai vechi de 6 ani pot fi finantate pe 4 ani, cele mai vechi de 7 ani pe 3 ani, cele mai vechi de 8 ani pe 2 ani, iar cele mai vechi de 9 ani pe doar un an.

Toyota Corolla este o alegere excelenta pentru cei care cauta o masina fiabila, confortabila si echipata cu cele mai noi tehnologii. Cu un design sofisticat si dotari care asigura siguranta si confortul, acest sedan compact isi demonstreaza statutul de lider in clasa sa.