Avans
Rata lunara

Volkswagen Amarok2020 3.0 Diesel 204 cp 68.556 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Amarok
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
68.556 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €47.105

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen, recunoscută pentru fiabilitate și inovație, oferă o gamă largă de vehicule care se potrivesc oricărui stil de viață și necesități de afaceri. Un exemplu impresionant din portofoliul lor este robustul și versatilul Volkswagen Amarok 2020. Amarok este un pick-up care stabilește standarde înalte în clasă prin combinarea calităților unui utilitar eficient cu confortul unui autoturism de lux.

Acest Volkswagen Amarok din 2020 nu este doar un vehicul care poate face față provocărilor zilnice, dar este și o opțiune excelentă pentru cei interesați de „leasing auto” sau „finanțare auto”. Cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, Amarok se pliază perfect pe cerințele individuale de finanțare pentru „masini in leasing”. Volkswagen oferă multiple soluții de „leasing automobile” sau „credit auto”, inclusiv pentru „auto second hand”, astfel încât șoferii să poată beneficia de cel mai înalt grad de flexibilitate și conveniență atunci când își aleg automobilul dorit.

Această variantă de Amarok vine echipată cu numeroase dotări care nu doar că îmbunătățesc performanța și confortul, dar și întăresc sentimentul de siguranță și fiabilitate. Printre echipamentele generale, se numără ABS, Android Auto, Apple CarPlay pentru conectivitate, asistență la pornirea în rampă, sistem Bluetooth, CD player și multe altele. Controlul vocal și sistemul de navigație adaugă un plus de modernitate și utilitate. Hayonul portbagaj electric, încălzirea auxiliară, senzorii de lumini și ploaie automat, cât și tracțiunea 4x4, transformă acest vehicul într-o alegere excelentă pentru cei care caută „autos utilitare second hand”.

În ceea ce privește dotările specifice, Amarok vine echipat cu airbag-uri frontale și laterale, asistență la parcare cu cameră, și senzori față și spate pentru o parcare mai sigură. Farurile Bi-xenon asigură o bună vizibilitate, iar clasificarea de emisii Euro 6 indică angajamentul mărcii față de sustenabilitate. Pachetul interior de culoare neagră și materialul din pânză oferă un interior atrăgător și confortabil.

În ceea ce privește condițiile de finanțare pentru acest „autoutilitar second hand”, este important de remarcat faptul că Volkswagen Amarok 2020 se încadrează perfect în intervalul de vechime de până la 5 ani. Prin urmare, vehiculul poate fi finanțat în condiții optime pentru încă 5 ani, oferind astfel cadrul potrivit celor interesați de „credit extern” sau „masini in leasing”. Acesta este oportunitatea perfectă de a achiziționa un „auto second hand” prin programe avantajoase de finanțare.

Profitați acum de opțiunea de a achiziționa Volkswagen Amarok 2020 printr-un plan de finanțare, precum un „credit auto” sau „leasing auto”, și deveniți proprietarii unui „auto nou in leasing” cu echipamente și condiții pre-aranjate pentru un confort și o siguranță maximă. Este o soluție ideală pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele unui vehicul de înaltă calitate fără a compromite stabilitatea financiară.