Avans
Rata lunara

Volkswagen Arteon2019 2.0 Diesel 190 cp 62.344 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Arteon
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
62.344 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €31.050

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Ați luat în considerare a investi într-un vehicul ce îmbină eleganța cu funcționalitatea? Volkswagen Arteon din anul 2019 este o opțiune excelentă pentru cei ce caută un automobil atât estetic cât și performant. Beneficiind de un design modern și îndrăzneț, completat de o serie de funcții avansate, acesta reprezintă alegerea ideală atât pentru călătorii în afaceri, cât și pentru plăcerile cotidiene. Apreciat pentru calitatea construcției și finisajele de înaltă clasă, Volkswagen Arteon este construit pentru a oferi o experiență de neuitat la volan.

Intrând în detalii specifice, acest model este echipat cu un set impresionant de dotări generale ce includ siguranță activă și confort de neegalat. Sistemul de frânare antiblocare (ABS), apelare automată în caz de urgență, asistență la fază lungă, asistență la schimbarea benzii și avertizare în caz de oboseală sunt doar câteva dintre funcțiile ce asigură siguranța pasagerilor. De asemenea, tehnologia modernă este reprezentată prin Bluetooth, CD player, ceasuri de bord digitale și control vocal, toate acestea îmbunătățind experiența de condus.

Mai mult, modelul este dotat cu tehnologii ce permit o mai bună gestionare a vehiculului, cum ar fi ESP, filtru de particule, închidere centralizată, intrare fără cheie și monitorizare a presiunii în anvelope. Confortul este la superlativ datorită scaunelor încălzite, atât față cât și spate, scaunelor sport, suportului lombar, trapei decapotabile și volanului îmbrăcat în piele.

În segmentul dotărilor specifice, Arteon este echipat cu un sistem avansat de airbag-uri, asistență la parcare cu sisteme de direcție automată și camere, un sistem de climatizare automată cu trei zone și faruri LED pentru o vizibilitate excelentă. Adăugând la aceasta pilotul automat adaptiv și un interior realizat din piele integrală de culoare neagră, acest vehicul Volkswagen reușește să ofere o experiență de condus de lux.

Acum, vă prezentăm opțiuni de finanțare pentru acest remarcabil exemplar de „auto second hand”. În cadrul posibilităților de „leasing auto”, „finanțare auto” și „credit auto”, puteți achiziționa Volkswagen Arteon prin „masini in leasing”, cu un avans de minim 15%. Perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, adecvată vârstei și stării autovehiculului, susținând accesibilitatea „autoutilitare second hand” și „auto noi in leasing”. Este esențial să știți că, dacă mașina este mai veche de 5 ani, termenul de finanțare se poate extinde până la maxim 5 ani după vârsta vehiculului, cu o diminuare progresivă a perioadei de creditare în funcție de vârsta acesteia.

În final, dacă v-ați hotărât să vă îmbogățiți stilul de viață cu o investiție inteligentă într-o „masina in leasing” elegantă și performantă, un „leasing automobile” pentru Volkswagen Arteon 2019 vă poate aduce satisfacție completă și mult dorită mobilitate premium. Considerați această oportunitate excepțională de a beneficia de „credit extern” pentru a vă asigura un automobil de încredere, care să răspundă necesităților dumneavoastră de mobilitate.