Avans
Rata lunara

Volkswagen Arteon2019 2.0 Diesel 150 cp 53.901 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Arteon
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
53.901 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Manuală
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €30.004

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

În universul rafinat al automobilelor, marca Volkswagen se distinge prin inovație și fiabilitate, modelul Arteon fiind o emblemă a acestor calități. Fabricat în anul 2019, Volkswagen Arteon reprezintă o alegere excelentă pentru cunoscătorii de automobile care doresc un vehicul ce îmbină performanța și luxul. Dispunând de un design sofisticat și de o listă impresionantă de dotări, acesta este o mașină care oferă o experiență de conducere superioară și care poate fi acum a voastră prin diverse opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto.

Având în vedere că modelul este din 2019, îl puteți achiziționa beneficianți de ofertele de finanțare pentru mașini în leasing sau auto second hand, respectând condiția ca vehiculul să nu fie mai vechi de 5 ani pentru a putea fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani. Cu un avans minim de 15%, puteți lua în considerare perioada de finanțare ajustabilă în funcție de vârsta vehiculului, cuprinsă între 1 și 5 ani, astfel încât să se plieze pe necesitățile și bugetul dumneavoastră.

Volkswagen Arteon se remarcă printr-o listă vastă de dotări generale care garantează siguranță, confort și experiențe de neuitat pe drumuri. Sistemul ABS și ESP sunt standard, asigurând o călătorie în siguranță și stabilitate, indiferent de condițiile meteorologice sau de drum. Tehnologiile moderne, precum Android Auto și Apple CarPlay, vă permit să rămâneți conectați și să accesați divertismentul preferat în timp ce funcția de apelare automată în caz de urgență vă oferă un plus de siguranță. Vehiculul este dotat de asemenea cu anvelope de vară, ceasuri de bord digitale, sistem de navigație, faruri cu faza lungă fără orbire și multe alte echipamente care transformă conducerea într-o plăcere pură.

Când vine vorba de dotările specifice, Volkswagen Arteon are ajustate luminile pentru o vedere optimă în orice condiții – Adaptive cornering lights. Airbag-urile multiple vă protejează în orice eventualitate, iar sistemele de asistență la parcare, inclusiv camera 360° și sistemele de direcţie automată, vă fac manevrele mai ușoare. Clasa de emisii Euro6c subliniază grija pentru mediu, iar elementele de lux precum interiorul din piele integrală și farurile LED conturează o imagine de excepție a acestui vehicul.

Optând pentru leasing automobile, beneficiați de flexibilitatea necesară pentru a deține un model atractiv precum Volkswagen Arteon. Puteți alege un finanțare auto sau masini in leasing ca să vă bucurați de avansul convenabil și de perioadele de finanțare adaptabile. Prin achiziționarea unui auto second hand sau autoutilitare second hand printr-un credit auto sau credit extern, aveți oportunitatea de a vă extinde achiziția pe termen lung cu condiții financiare avantajoase.

Aceste oportunități vă stau la dispoziție, iar Volkswagen Arteon este gata să contribuie la îmbunătățirea experienței dvs. pe drumuri. Cu o gamă largă de dotări și posibilități de finanțare, puteți conduce un auto de calitate superioară, îmbinând performanța germană cu stilul și confortul într-un pachet accesibil. Indiferent dacă căutați auto noi in leasing sau mașini de ocazie, Volkswagen Arteon reprezintă o alegere înțeleaptă pentru orice șofer pasionat.