Avans
Rata lunara

Volkswagen Arteon2019 2.0 Diesel 190 cp 40.987 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Arteon
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
40.987 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €33.411

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți rafinamentul și performanța oferite de Volkswagen Arteon, un model 2019 care încorporează designul modern cu caracteristici de top, ce satisfac nevoile celor mai pretențioși șoferi. Acest vehicul nu este doar o declarație a eleganței, ci și un partener de încredere pe drum, datorită dotărilor generale avansate și funcțiilor specifice orientate către confort și siguranță. Fie că sunteti interesați de leasing auto, finantare auto sau pur și simplu doriți să explorați oferta pentru masini in leasing, Volkswagen Arteon este o alegere excelentă care poate beneficia de planuri de creditare flexibile.

Având în vedere condițiile de finanțare pentru modelele Volkswagen, Arteon 2019 se califică pentru o perioadă maximă de finanțare de 5 ani, oferind astfel un interval generos pentru a împărți costurile. În cadrul procesului de leasing automobile sau obținerea unui credit auto, vă putem ghida să înțelegeți că un avans minim de 15% este necesar, asigurând astfel o pornire solidă în experiența dumneavoastră auto.

Privind detaliile acestui model Arteon, începem cu dotările generale care includ elemente esențiale precum sistemul anti-blocare în frânare (ABS) și controlul electronic al stabilității (ESP), ce asigură o siguranță crescută indiferent de condițiile de drum. Anvelopele de vară sunt incluse pentru a asigura o aderență optimă în lunile calde. O lista impresionantă de sisteme de asistență pentru șofer, precum asistența la pornirea în rampă, asistența la schimbarea benzii și asistența la fază lungă, ridică standardul în ceea ce privește confortul și siguranța în timpul conducerii. Dotări precum apelarea automată în caz de urgență și avertizarea în caz de accident sau oboseală sunt exemple perfecte ale modului în care tehnologia modernă contribuie activ la securitatea pasagerilor.

Confortul în habitaclu este dat de scaunele încălzite atât frontal cât și în partea din spate, scaunele cu masaj, controlul climatei automate pe trei zone și multe alte facilități ce asigură o călătorie plăcută. Însă, aceste dotări se unesc cu caracteristici de conectivitate cum ar fi Bluetooth, sistem de navigație și hotspot WLAN/WiFi, transformând cabina Arteon într-un centru de comandă modern și interconectat.

În plus, în ceea ce privește auto second hand sau autoutilitare second hand, Arteon se prezintă imaculat, cu garanția că este un vehicul pentru nefumători, consolidând astfel valorile sale pe piața vehiculelor prevăzute pentru un leasing auto sau credit extern. Funcționalitățile cum ar fi metalicele luminoase, hayonul electric al portbagajului și trapa decapotabilă ridică acest model la nivelul următor al luxului și al distincției.

Echipamentele specifice adaugă și mai multă valoare acestui Arteon, având airbag-uri multiple pentru protecția maximă în caz de coliziune și un sistem adaptiv de lumini frontale LED care redefinesc experiența nocturnă a șoferului. Asistența în parcare oferită de Arteon este completă, de la camere video la sisteme de direcție automată, toate acestea facilitate pentru o manevrare cât mai eficientă și fără efort.

Pentru cei interesați de masini in leasing sau auto noi in leasing, Arteon oferă o versiune ce corespunde specificațiilor pentru Germania, cu o clasă de emisii Euro 6 și diverse sticker-emisii pentru a se conforma normelor ecologice stricte. Acest lucru asigură că vehiculul nu numai că oferă performanță și stil, dar este și responsabil față de mediu.

Dacă este să vorbim despre condiții de eligibilitate, această mașină din 2019 nu sare peste pragul de îmbătrânire pentru finanțare, oferind posibilitatea de a beneficia de un plan de credit pe o perioadă de 5 ani, dacă alegeți să investiți într-un elegant și fiabil Arteon. Dacă optați pentru finanțare, fie că este vorba de o opțiune de credit auto sau leasing automobile, vă asigurăm că veți porni în această aventură cu un partener de încredere.

Să alegi să îți îndrepți atenția către un Volkswagen Arteon este nu doar o decizie bazată pe estetică, ci și pe un calcul inteligent al avantajelor pe termen lung, garantând satisfacție, siguranță și un nivel de confort ridicat fiecărei călătorii.