Avans
Rata lunara

Volkswagen Arteon2022 2.0 Diesel 150 cp 20.929 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Arteon
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
20.929 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.602

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorând lumea autovehiculelor elegante, modelul Volkswagen Arteon din anul 2022 se distinge prin designul său rafinat și performanțe de invidiat, fiind o alegere ideală pentru cei care caută un mix echilibrat între funcționalitate și stil. Acesta aduce în prim-plan o gamă generoasă de dotări standard și specificări tehnice avansate, care îmbunătățesc experiența de condus și asigură confortul tuturor pasagerilor.

Dacă sunteți pe cale să vă îmbogățiți garajul cu această perluță tehnologică și sunteți interesați de variante de „finanțare auto”, „leasing auto” sau „credit auto”, aflați că Volkswagen Arteon vine cu condiții avantajoase. Pentru a beneficia de servicii de „leasing automobile”, „masini in leasing” sau „credit extern”, trebuie să știți că, având în vedere că este un autovehicul fabricat în 2022, acesta este eligibil pentru un plan de finanțare pe o durată de până la 5 ani, condiționat de un avans minim de 15%.

Volkswagen Arteon se alătură elitei „auto noi in leasing” disponibile și în condiția „auto second hand”, asigurând că standardele de calitate rămân la un nivel înalt. Cu o vârstă sub pragul de 5 ani, acesta poate fi achiziționat fie prin metoda tradițională, fie prin „leasing auto” sau „credit auto”. Menționăm că un autoturism care depășește această vârstă implică o perioadă de finanțare corelată – până la 4 ani pentru mașini care au 6 ani, până la 3 ani pentru cele cu vechimea de 7 ani și așa mai departe, cu condiția ca vehiculul să fie finanțat pe maxim un an dacă vechimea acestuia se apropie de 9 ani.

În ce privește „dotările generale”, Volkswagen Arteon se prezintă cu un pachet bogat care include ABS, ESP și servodirecție pentru o manevrabilitate excelentă, geamuri electrice și oglinzi laterale electrice pentru confort și comoditate, proiectoare de ceață și sistem de navigație pentru a naviga cu ușurință prin orice condiții meteorologice sau trafic aglomerat. Mai mult decât atât, cu scaune încălzite și sportive, veți fi înconjurat de confort pe durata călătoriilor, iar încuietoarea centralizată și sistemul antidemaraj electric vă oferă siguranța necesară.

Suplimentar, „dotările specifice” se remarcă prin pachetul de airbag-uri frontale, laterale și alte tipuri, pentru o protecție maximă, iar sistemele de asistare la parcare, față și spate, vă simplifică manevrele în spații înguste. Interiorul negru din piele integrală și climatizarea automată adaugă un plus de stil și confort, în timp ce clasă de emisii Euro6d reflectă angajamentul Volkswagen Arteon pentru un impact minim asupra mediului. Cu o clasificare egală în materie de emisii și o etichetă demonstrând lipsa emisiilor, acest vehicul este ideal pentru orice conducător preocupat de mediu.

Pentru entuziaștii de „autoutilitare second hand”, trebuie să remarcăm că Volkswagen Arteon este un autoturism care oferă performanțe de top și dotări premium, fiind mai degrabă orientat către segmentul de sedanuri de lux decât spre vehicule utilitare. Acest model vine într-o stare ireproșabilă, ideal pentru un utilizator în căutarea unei mașini aproape noi.

Pentru a încheia, Volkswagen Arteon este o mașină ce transcede așteptările și devine un partener de încredere pentru orice călătorie. Dacă alegeți să optați pentru variantele de „leasing automobile” sau „masini in leasing”, fiți siguri că acest model vă va servi cu eleganță și rafinament, caracteristici definitorii pentru orice vehicul ce poartă emblema Volkswagen.