Avans
Rata lunara

Volkswagen Arteon2023 2.0 Benzină 320 cp 12.780 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Arteon
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
12.780 km
Putere motor
320 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €55.360

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Când vine vorba de rafinament și tehnologie avansată în lumea automobilelor, Volkswagen se distinge prin modelele sale inovatoare și fiabile. Un astfel de exemplu este elegantul Volkswagen Arteon, modelul 2023, o intersecție între designul rafinat și performanță, care se etalează ca o opțiune ideală atât pentru amatorii de rafinament cât și pentru entuziaștii performanței auto. Cu un caracter distinctiv și un nivel de echipare impresionant, Arteon reprezintă o alegere excepțională pentru cei ce caută o experiență de condus premium.

Optând pentru soluții de finanțare auto precum leasing auto sau credit extern, Volkswagen Arteon deschide căi accesibile pentru achiziționare, fie că este vorba de autoutilitare second hand sau auto noi in leasing. Un avans de minim 15% alături de o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, asigură că puteți deține acest autovehicul cu condiții flexibile și adaptate nevoilor dumneavoastră. Mai mult, este important să ne amintim că o mașină trebuie să nu depășească vârsta de 5 ani pentru a beneficia de finanțare pe o perioadă de 5 ani, precum este cazul acestui impecabil Volkswagen Arteon, care reușește să corespundă criteriilor de vârstă pentru o finanțare auto extinsă.

Volkswagen Arteon vine dotat cu o suita impresionantă de funcționalități și caracteristici tehnologice care definesc standardele de confort și siguranță. Siguranța este asigurată prin prezenta sistemelor ABS și ESP, care sunt completate de tehnologii avansate precum asistența la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident sau oboseală, și un robust sistem de alarmă. Confortul pasagerilor este la fel de important, iar acest auto răspunde acestei nevoi prin funcții ca scaunele încălzite și cu masaj, suport lombar și multe altele. Dotările generale sunt complementate de facilități convenabile ca Bluetooth, sisteme compatibile cu Android Auto și Apple CarPlay, și încărcare telefon wireless, care îmbina utilul cu plăcutul pentru șofer și pasageri.

La capitolul dotări specifice, Arteon impresionează cu airbag-uri complete, lumini LED adaptive, un sistem de navigație de top și un rafinat interior de piele integrală. Toate acestea sunt completate de sisteme de climatizare automată pe trei zone, și un pilot automat adaptiv, care asigură că fiecare călătorie este destinsă și relaxată. Totodată, funcția de recunoaștere a semnelor rutiere și asistenții de parcare demonstrează că Arteon este conceput pentru aria modernă a tehnologiei auto.

Explorând opțiunile de leasing automobile, să nu uităm că mașini in leasing sau credit auto facilitează achiziția autovehiculelor precum Arteon, indiferent dacă sunt auto second hand sau noi, asigurând flexibilitatea necesară pentru un spectru larg de bugete și preferințe personale.

Pentru cei care apreciază calitatea și se află în căutarea unei mașini care să reflecte prin dotările sale atenția la detalii, acest Volkswagen Arteon reprezintă o alegere excelentă, pe cât de eleganta, pe atât de accesibilă prin finanțare auto și leasing auto. Sunteți invitați să redescoperiți plăcerea de a conduce și să trăiți experiența inconfundabilă pe care doar un Volkswagen o poate oferi.