Avans
Rata lunara

Volkswagen Caddy2019 2.0 Diesel 150 cp 166.550 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Caddy
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
166.550 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €12.890

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Volkswagen este sinonimă cu fiabilitatea, inovația și calitatea nemțească, iar modelul Caddy, anul de fabricație 2019, nu face excepție de la această reputație. Volkswagen Caddy este un vehicul versatil și fiabil, perfect adaptat pentru a răspunde nevoilor atât de transport personal, cât și de afaceri, grație spațiului generos și dotărilor moderne. Acest exemplar oferă nu doar o experiență confortabilă la volan, dar vine și cu un set impresionant de dotări care accentuează siguranța și plăcerea de a conduce.

Pe lângă faptul că autovehiculul este echipat cu aer condiționat, sisteme de siguranță standard precum ABS și ESP, acesta dispune și de funcții avansate cum ar fi controlul tracțiunii (ASR), directie asistată și inchidere centralizată, toate menite să ofere o experiență de conducere superioară și fără griji.

Pentru cei interesați de tehnologie, Volkswagen Caddy îmbină utilitatea cu modernitatea, având în dotare Bluetooth pentru conectivitate, radio cu funcții AUX și USB, precum și un sistem inteligent Start/Stop, optimizat pentru reducerea consumului de combustibil. Nu sunt neglijate nici elementele de confort precum geamurile electrice, oglinzile reglabile electric și încălzite, și senzorii de parcare spate.

Masina, care se află sub garanție 24 de luni în limita a 30.000 km, beneficiază și de pilot automat (Cruise Control), un sistem de lumini de zi LED și un computer de bord informativ, adăugând plus-valoare experienței de condus.

Acum, să discutăm și despre posibilitățile de finanțare. Avem o varietate de opțiuni de leasing auto și finantare auto pentru această masina Volkswagen Caddy. Oferim finantare cu avans 0% pe o perioadă de până la 6 ani, cu condiția ca autoturismul să nu fie mai vechi de 5 ani pentru a se putea bucura de o perioadă maximă de finanțare de 5 ani. În cazul în care autoturismul este mai vechi de 6 ani, oferim finanțare auto pe o perioadă de 4 ani, și așa mai departe, până la o vechime de 9 ani a vehiculului, când acesta poate fi finanțat pentru doar un an. Avem soluții de credit auto și pentru cei cu venituri din străinătate sau pentru persoane juridice interesate de mașini în leasing sau leasing automobile.

Avansul minim este de 15%, iar oferta noastră indicativă pentru leasing persoane juridice este de 3344 euro (TVA inclus) ca avans inițial, urmat de 60 de rate lunare de 210 euro (TVA inclus). Facem tranziția către noua dvs. Volkswagen Caddy cât se poate de simplă. Factura va fi emisă în lei la cursul de vânzare euro al băncii noastre partenere din data efectuării plății, astfel încât toate detaliile să fie transparente și pe deplin înțelese.

La cerere, putem oferi o revizie completă a vehiculului, livrare pe platformă în toate zonele țării, asigurări RCA/CASCO, eliberare de numere provizorii și consiliere în procesul de înmatriculare. Toate aceste servicii sunt menite să vă ușureze procesul de achiziție a unei mașini, fie ea auto nou în leasing sau autoutilitare second-hand.

Subliniem faptul că descrierea vehiculului este strict informativă și ne angajăm să oferim toate clarificările necesare în caz de nelămuriri privind dotările.

Caddy-ul a fost prima dată înmatriculat în luna martie a anului 2019 și se încadrează în norma de poluare EURO 6, având un istoric de service complet. Această mașină nu este doar o alegere inteligentă, dar și o investiție valoroasă pentru viitor, indiferent dacă o folosiți în scop personal sau profesional.