Avans
Rata lunara

Volkswagen Golf2017 1.6 Diesel 115 cp 172.202 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Golf
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
172.202 km
Putere motor
115 cp
Cilindree
1.598 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Combi
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €9.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen Golf este un nume sinonim cu fiabilitatea, designul inovator și performanța echilibrată, fiind una dintre cele mai apreciate și răspândite mașini pe plan global. Modelul din anul 2017 îmbină tehnologia modernă cu confortul, oferind o experiență de condus premium în sectorul hatchback-urilor compacte. Acest exemplar bine întreținut, cu un istoric de service complet și caracteristici avansate, reprezintă o excelentă oportunitate pentru cei interesați de un auto second hand fiabil și dotat.

Când vine vorba de opțiuni de finanțare pentru aceasta mașină, puteți beneficia de un credit auto sau leasing auto adaptat nevoilor dumneavoastră financiare. Leasingul automobile oferă flexibilitate și accesibilitate pentru achiziția de masini in leasing, inclusiv pentru Volkswagen Golf 2017. Avem soluții de finantare auto ce permit un avans minim de 15%, asigurând o perioadă de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului.

Cu o varietate de echipamente opționale, această mașină vine echipată cu sistem audio de înaltă calitate, monitor cu touch screen pentru o navigare ușoară prin meniuri, port USB și Bluetooth pentru conectivitate facilă, plus radio pentru accesul la programele preferate.

Confortul este asigurat prin climatronic cu 2 zone, geamuri electrice față și spate, precum și cotiere atât pentru pasagerii din față, cât și pentru cei din spate. Sistemul de stergatoare de parbriz va menține o vizibilitate clară indiferent de condiţii.

Practic, siguranța este garantată cu sisteme electronice și de asistență de ultimă oră, cum ar fi oglinzile exterioare cu reglare electrică, asistența la franare, controlul tractiunii și asistenta în rampă. De asemenea, lumini de zi LED, faruri ceață și stopuri LED asigură vizibilitatea în toate condițiile de iluminat.

Pentru cei interesați de achiziționarea unei autoutilitare second hand sau a unui auto noi in leasing, vehiculul oferă o serie de facilități pentru maximizarea siguranței, incluzând ABS, ESP, EBD, și diverse airbag-uri pentru protecția ocupanților.

În plus, Volkswagen Golf oferă confort suplimentar și caracteristici de siguranță avansate precum sistemele de franare automată pentru pietoni, sistemul activ de franare urgentă și sistemul de monitorizare a stării șoferului, ceea ce face ca această mașină să se distingă pe piața de auto second hand.

Pentru cei care doresc un plus de garanție, există posibilitatea de a opta pentru o GARANTIE PREMIUM de 24 de luni până la atingerea limitei de 50.000 km. Iar pentru finanțare, puteți accesa un credit extern sau credit auto cu avans de 0% pentru o perioadă de până la 6 ani, cu aprobare garantată pentru o gamă largă de cumpărători.

Odată achiziționat, la cerere, se poate furniza o revizie completă a vehiculului și asistență în procesul de înmatriculare. Această ofertă de leasing automobile este perfectă pentru cei care caută o combinație de calitate, siguranță și conveniență financiară în achiziționarea unei masini in leasing.

Vă reamintim că Volkswagen Golf a avut prima înmatriculare în iunie 2017 și este conform normei de poluare Euro 6. La achiziție, va beneficiați de autorizațiile necesare pentru a conduce mașina înainte de înmatriculare finală. Descrierea autovehiculului a fost realizată cu maxima atenție, dar vă încurajăm să ne contactați pentru orice clarificări suplimentare referitoare la opțiunile și dotările prezentate.