Avans
Rata lunara

Volkswagen Passat2020 2.0 Diesel 150 cp 126.109 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Passat
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
126.109 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €19.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen Passat, marcă sinonimă cu fiabilitatea și inovația în domeniul auto, își demonstrează valoarea odată mai multă cu modelul din anul 2020. Această versiune rafinată prezintă o combinație armonioasă între design elegant, tehnologie avansată și performanță remarcabilă, asigurându-și astfel un loc de top pe piața automobilelor. Cu o istorie bogată și recunoaștere globală, Volkswagen Passat 2020 oferă o experiență de condus superioară, fiind o alegere excelentă pentru cei interesați de un vehicul premium, versatil și adaptabil cerințelor moderne de mobilitate.

Să explorăm acum dotările impresionante ale acestui autoturism. Începem cu sistemul multimedia complet, care include funcții esențiale precum Apple Carplay, Android Auto și Bluetooth, pentru o integrare optimă a dispozitivelor mobile. Apreciem de asemenea conectivitatea Internet, monitorul cu touch screen și controlul vocal, care adaugă un plus de comoditate și siguranță pe parcursul călătoriilor.

Confortul este pus în evidență de posibilitățile de climatizare pe trei zone, inclusiv pentru pasagerii din spate, și de scaunele ajustabile electric și încălzite pentru șofer și pasager. De asemenea, detaliile precum cotierele față și spate, volanul din piele multifuncțional și Keyless GO evidențiază calitatea și finisajele superioare ale interiorului.

Fiabilitatea Volkswagen Passat este susținută de sistemele de asistență avansate, cum sunt pilotul automat adaptiv, farurile LED, senzorii de parcare și Lane Assist. Totodată, sistemul de siguranță cuprinde ABS, ESP și multiple airbag-uri, inclusiv pentru protecția capului și cortina spate, asigurând pacea minții în timpul deplasărilor.

Această mașină este o alegere ideală pentru cei care caută soluții de finanțare auto adaptate nevoilor lor. Cu propuneri extinse de leasing auto și opțiuni de credit auto, inclusiv credit extern, avem posibilitatea de a vă oferi o gamă variată de masini in leasing, indiferent dacă este vorba de auto second hand sau autoutilitare second hand, ori chiar auto noi in leasing. Se pot realiza, la cerere, servicii suplimentare precum reviziile complete sau asistența în privința înmatriculării vehiculului.

Pentru a asigura o punere la dispoziție promptă, putem oferi livrarea autovehiculului pe platformă în toată țara și posibilitatea de a beneficia de numerar provizorii. Asiguram, de asemenea, CBCASCO și asistență în procesul de înmatriculare.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor financiare, oferim posibilitatea de leasing automobile cu un avans minim de 15%, pe o perioadă maximă de finanțare între 1 și 5 ani. Având în vedere că acest model este din anul 2020, acesta se încadrează în condițiile optime pentru a beneficia de un plan de finanțare pe 5 ani, obținându-se astfel o soluție optimă de masini in leasing.

Pentru clarificări suplimentare legate de dotările prezente și opțiunile de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto, ne puteți contacta. Vă asigurăm transparență totală și vă stăm la dispoziție pentru a găsi cele mai potrivite soluții de masini in leasing sau auto second hand adaptate nevoilor dumneavoastră.