Avans
Rata lunara

Volkswagen Passat2020 2.0 Diesel 150 cp 84.112 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Passat
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
84.112 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €22.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Volkswagen reprezintă o etalon în industria auto, oferind vehicule care combinați designul inovativ cu tehnologia de ultimă oră. Un exemplu emblematic este Volkswagen Passat 2020, o mașină ce nu doar că răspunde așteptărilor ridicate ale pasionaților de autovehicule, dar stabilește și noi standarde în materie de confort, siguranță și performanță.

Modelul în discuție, o mașină elegantă și eficientă, vine dotat cu o multitudine de caracteristici tehnologice avansate și echipamente moderne ce îmbunătățesc experiența de condus. Pasagerii se pot bucura de sisteme de infotainment precum Apple CarPlay și Android Auto, facilitate de conectare prin Bluetooth, port USB și un monitor touch screen intuitiv. Controlul vocal și conexiunea Internet rămân elemente cheie pentru siguranța și confortul conducătorului auto, permițându-i să navigheze funcțiile mașinii fără a distrage atenția de la drum.

Confortul este sporit de sistemele Climatronic cu 3 zone, tapiteria din Alcantara, scaunele ajustabile electric și încălzire pentru șofer și pasager, alături de detalii precum cotierele frontale și posterioare și volanul multifuncțional îmbrăcat în piele.

Pentru cei interesați de aspectele practice ale finanțării, sunt disponibile opțiuni variate de leasing auto și finantare auto. Cu posibilitate de avans 0% pe o durată de până la 6 ani, Volkswagen Passat este o alegere ideală pentru cei care doresc să îmbine calitatea cu flexibilitatea plăți. Se oferă și variante exclusive pentru masini in leasing și leasing automobile cu un avans minim de 15% și perioade de finanțare de 1 până la 5 ani. Persoanele interesate de credit auto, inclusiv credit extern, vor găsi în acest model o oportunitate remarcabilă de investiţie.

Pentru vehiculele auto second hand sau autoutilitare second hand, condițiile de finanțare se ajustează în funcție de vechimea autovehiculului, pentru a asigura cele mai bune condiții financiare posibile. Astfel, un vehicul cu vârsta de până în 5 ani poate beneficia de finanțare pe încă 5 ani, în timp ce o mașină mai veche de 6, 7 sau 8 ani are opțiuni de finanțare pe perioade corespunzătoare de 4, 3 sau 2 ani. Modele de 9 ani sunt eligibile pentru finanțare de un an.

Volkswagen Passat 2020, cu nivel de echipare HIGHLINE și o listă extinsă de funcții, cum ar fi transmisia automată DSG, faruri full LED adaptive și un sistem de navigație detaliat, oferă un pachet complet, ideal pentru cei care caută un auto nou în leasing sau variante de mașini în leasing cu prestații de top. Această mașină este disponibilă cu garanție de 24 de luni în limita a 30.000 de km sau opțional, o garanție premium de 24 luni în limita a 50.000 km.

Sunt asigurate servicii complete, de la revizie și livrare, până la asigurare și inmatriculare, pentru a facilita întregul proces de achiziție și menținere a mașinii. Descrierea furnizată este informativă și visează să reflecte cât mai fidel specificațiile și starea vehiculului, precizându-se că au fost efectuate toate reviziile de service la timp.

Cumpărând acest Volkswagen Passat, vă garantăm nu doar accesul la un vehicul premium, ci și suportul necesar pentru o experiență de proprietar fără griji. Contactați-ne pentru detalii suplimentare și explorați oportunitățile unice de leasing auto și finanțare auto pe care vi le putem oferi.