Avans
Rata lunara cu TVA

Volkswagen T6 Multivan2023 2.0 Diesel 204 cp 10.000 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
T6 Multivan
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
10.000 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €76.851

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Volkswagen este recunoscută la nivel mondial pentru fiabilitate, inovație și calitate. Modelul T6 Multivan din anul 2023 este o emblemă a calității germane, fiind un vehicul versatil și bine echipat, ideal pentru familii sau pentru afaceri, oferind spațiu generos și confort de top. Acest autovehicul este o alegere excelentă pentru cei care caută un companion de încredere pe drumuri lungi sau pentru gestionarea activităților cotidiene.

Explorând dotările generale ale acestui model Volkswagen T6 Multivan, întâlnim o listă impresionantă ce include sisteme de siguranță și confort de ultimă generație. Începând cu sistemul ABS, care vă garantează o frânare sigură, continuând cu sistemele integrate Android Auto și Apple CarPlay pentru divertisment și navigație fără cusur, acest vehicul satisface chiar și cele mai pretențioase cerințe. Anvelopele All season vă asigură performanțe constante, indiferent de condițiile meteo, iar sistemele de asistență, cum ar fi asistență la pornirea în rampă sau asistență schimbare bandă, sporesc siguranța și confortul la condus.

În cazul unui incident neașteptat, veți beneficia de apelare automată în caz de urgență, un sistem esențial care poate face diferența în momente critice. Sunt de asemenea prezente sisteme moderne precum monitorizarea presiunii anvelopelor, suportul ISOFIX pentru scaunele copiilor și numeroase alte echipamente care contribuie la o experiență de condus completă și securizată.

În ce privește dotările specifice, autovehiculul se distinge prin airbag-uri multiple care oferă protecție superioră ocupanților, asistent de parcare pentru manevre mai ușoare și pilot automat adaptiv pentru o călătorie relaxantă. Lumina față este asigurată de faruri LED de înaltă performanță, iar interiorul este finisat cu piele integrală în culoarea neagră, adăugând un plus de eleganță și confort.

Pentru cei interesați de achiziția acestui model Volkswagen T6 Multivan, avem opțiuni de finanțare auto avantajoase. Opțiunile includ leasing auto, unde puteți beneficia de o mașină nouă în leasing cu un avans minim de 15% și perioade de finanțare flexibile între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului. Această flexibilitate în credit auto vă permite să vă ajustați plățile lunare în concordanță cu bugetul disponibil.

Este important de menționat că pentru a beneficia de un plan de finanțare atractiv pe o perioadă de maxim 5 ani, mașina achiziționată nu trebuie să fie mai veche de 5 ani. Pe măsură ce vârsta mașinii crește, durata de finanțare se scurtează corespunzător - vehiculele cu o vechime de 6 ani pot fi finanțate pe 4 ani, cele de 7 ani pe 3 ani, iar masinile in leasing ce au 8 ani pot fi finanțate pe un termen de doar 2 ani. În cazul unui vehicul cu o vechime de 9 ani, planul de finanțare se limitează la un an.

Pentru cei interesați de opțiunea de a achiziționa un autovehicul second hand, există autoutilitare second hand de înaltă calitate ce se potrivesc cerințelor oricărui business sau nevoie personală. O gamă variată de masini in leasing sunt disponibile pentru a satisface orice preferință, toate susținute de planurile noastre de credit extern.

Pentru a vă face experiența mai accesibilă, Volkswagen oferă opțiuni variate de leasing automobile, permițându-vă să vă bucurați de tehnologia avansată și confortul excepțional al acestui minivan fără a fi nevoie de achiziționarea imediată. Indiferent dacă căutați auto noi in leasing sau preferați un model de auto second hand, aveți posibilitatea de a selecta cel mai potrivit plan de finanțare pentru nevoile dumneavoastră.

Prin urmare, Volkswagen T6 Multivan este opțiunea ideală pentru cei care caută un vehicul performant, echipat la standarde înalte, care poate fi finanțat printr-un plan de leasing auto sau credit auto, adaptabil și ușor de manageat.