Avans
Rata lunara cu TVA

Volkswagen Tiguan2018 2.0 Diesel 150 cp 176.000 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Tiguan
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
176.000 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen Tiguan reprezintă una dintre cele mai performante și fiabile opțiuni de pe piața SUV-urilor, fiind recunoscut pentru designul său atrăgător, spațiul generos pentru pasageri și performanțele solide din punct de vedere al conducerii și eficienței consumului. Modelul anului 2018 vine să întărească renumele mărcii prin calitatea superioară și confortul avansat oferit.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG7 Carat este echipat pentru a răspunde nevoilor conducătorilor auto moderni, prin integrarea tehnologică avansată și echipamentele de confort de top. Posesorii acestei mașini se vor bucura de caracteristici precum Apple CarPlay și Android Auto, care permit o integrare perfectă a smartphone-ului, un sistem audio de înaltă calitate, navigație precisă și monitor cu touch screen pentru o utilizare intuitivă. Mai mult de atât, confortul este asigurat prin funcția de climatizare pe trei zone, plafon panoramic, tapiterie mixtă piele-textil, scaune încălzite și multe altele.

Când vine vorba de siguranța pasagerilor, această versiune de Tiguan este dotată cu sisteme electronice de asistență la conducere, printre care se numără pilotul automat adaptiv, farurile LED și sistemele de avertizare la pre-coliziune pentru a asigura călătorii în cele mai bune condiții de siguranță.

În cazul în care doriți să achiziționați această mașină, Auto Geist vă oferă posibilitatea de a beneficia de leasing auto și finanțare auto, oferind soluții personalizate pentru a aduce vehiculul ideal în garajul dumneavoastră. Cu un avans minim de 15% și perioade de finanțare flexible, de la 1 la 5 ani, dorim să facilităm achiziția autovehiculelor noi și second-hand pentru toate categoriile de clienți, inclusiv pentru cei care optează pentru finanțare auto cu credit extern.

De asemenea, prin programul nostru de leasing auto, oferim acces la o gamă variată de masini in leasing, inclusiv autoutilitare second hand, oferind soluții de finanțare pentru persoane fizice și juridice, chiar și pentru cei cu istoric negativ.

Pentru acest exemplar de Volkswagen Tiguan, anul fabricației permite obținerea unei finanțări pe o perioadă de maxim 5 ani, având în vedere condiția ca mașina să nu depășească vârsta de 5 ani pentru acest tip de finanțare.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI DSG7 Carat este disponibil spre vânzare la prețul de 18 479 EUR plus TVA 19%, totalizând 21 990 EUR, TVA deductibil. Mașina a avut un unic proprietar, a fost întreținută cu revizii la zi în rețeaua producătorului și garantează o stare tehnică și estetică ireproșabilă.

Pentru a profita de această ofertă sau pentru detalii suplimentare legate de condițiile de finanțare și dotările specifice, vă încurajăm să contactați consiliul nostru de specialiști în vânzări.

Descoperă avantajele unui stil de viață mobil fără compromisuri cu Volkswagen Tiguan și serviciile Auto Geist.