Avans
Rata lunara cu TVA

Volkswagen Tiguan2021 2.0 Diesel 150 cp 131.648 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Tiguan
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
131.648 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €23.700

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen Tiguan, modelul anului 2021, reprezintă un referent de fiabilitate și confort în gama SUV-urilor moderne. Cu un design rafinat și dotări de top, acest autoturism le oferă pasagerilor săi o experiență de conducere superioară și o varietate de tehnologii integrate care amplifică siguranța și plăcerea la volan. Fie că e vorba de excursii lungi sau de utilizarea zilnică în oraș, Volkswagen Tiguan iese în evidență prin calitatea execuției și prin atenția la detalii.

Dotările tehnologice de ultimă oră ale acestui model includ funcționalități precum Apple CarPlay, Android Auto, conectivitate Bluetooth și port USB, care îmbunătățesc accesul la divertisment și informații în timpul călătoriilor. Sistemul audio de înaltă fidelitate și monitorul cu touch screen oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat pentru toate preferințele multimedia.

Confortul nu este neglijat, fiind asigurat de dotări precum climatronic cu 2 zone, climatizare pentru pasagerii din spate, încălzire pentru scaunele șoferului și pasagerului, cotiera frontală, volan cu comenzi integrate și încălzire pentru acesta, senzor de ploaie și geamuri electrice. Şofatul pe vreme rea este ușurat de stergătoarele performante pentru parbriz.

La capitolul electronice și sisteme de asistență se numără senzori de parcare spate, camera video 360º, controlul tractiunii, lumini de zi și de zi cu LED-uri, sistem Start/Stop și senzori pentru presiunea din roți, cu o servodirecție care face manevrarea mașinii o joacă de copil.

Performanța este susținută de robustele jante de oțel, iar siguranța este garantată de sistemele ABS și ESP, multiple airbag-uri pentru protecția ocupanților, precum și fixații Isofix pentru scaunele de copii.

Această mașină, achiziționată din România, vine cu avantajul TVA-ului inclus și deductibil și este disponibilă pentru finantare auto, fie că este vorba de persoane fizice prin credit auto sau de persoane juridice care preferă opțiunile de leasing auto, precum leasing automobile sau autoutilitare second hand. Volkswagen Tiguan oferă, de asemenea, garantia pe o perioadă de un an.

Reflectând criteriile noastre de finantare auto, mașina nu depășește limita de vârstă de 5 ani, fiind eligibilă pentru un credit extern sau leasing auto pe o perioadă maximă de 5 ani, cu o rată de avans minimă de 15%. Optând pentru masini in leasing sau auto noi în lesing, beneficiile includ posibilitatea de a avea un vehicul de calitate cu termeni flexibili de finanțare, adecvați nevoilor dumneavoastră.

Încurajăm pe cei interesați să considere acest model Volkswagen Tiguan pentru experiențele lor de conducere, asigurându-i că auto second hand oferite în programul nostru de finanțare auto sunt la standarde ridicate și vine cu sprijinul necesar pentru a face achiziția cât mai simplă și avantajoasă.