Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC 402018 2.0 247 cp 139.000 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC 40
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
139.000 km
Putere motor
247 cp
Cilindree
1.969 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €28.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC40 AWD T5 R-Design este un automobil de înaltă calitate, dotat cu numeroase opțiuni tehnologice și caracteristici avansate. Acest model oferă o experiență de conducere modernă și confortabilă.

Printre caracteristicile tehnologice se numără Apple Carplay și Android Auto, care permit conectarea și utilizarea telefonului mobil în mașină pentru apeluri, mesaje și muzică. Bluetooth-ul asigură conectivitatea wireless cu dispozitive externe, cum ar fi telefoanele mobile sau player-ele media. Sistemul de radio oferă posibilitatea de a asculta stațiile preferate.

Sistemul hands-free permite efectuarea și primirea de apeluri în mod convenabil, fără a fi nevoie să manipulați telefonul mobil. Există și un port USB care vă permite să încărcați și să conectați dispozitive externe.

Sistemul de navigație asigură ghidarea precisă pe drumurile din întreaga țară. Puteți utiliza un monitor cu ecran tactil pentru a accesa și controla funcțiile mașinii. De asemenea, există posibilitatea de a fi conectat la internet pentru a avea acces la diverse aplicații și servicii online.

Numărul atât de mare de dotări și opțiuni opționale crește confortul dumneavoastră pe drum. Printre acestea se numără climatronicul, care vă permite să reglați temperatura și umiditatea în mașină, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Tapiteria mixtă piele-textil combină eleganța cu rezistența și asigură un confort ridicat în timpul călătoriei. Există suport lombar electric atât pentru scaunul șoferului, cât și pentru cel al pasagerului.

Mașina este echipată cu cotiere atât în față, cât și în spate, pentru a vă oferi un confort sporit pe parcursul călătoriei. Volanul este realizat din piele și poate fi ajustat în funcție de preferințele dumneavoastră. De asemenea, are și comenzi integrate pentru o utilizare ușoară.

Sistemul de asistență electronică vă ajută să vă concentrați asupra drumului și să vă mențineți în siguranță. Pilotul automat vă permite să mențineți o viteză constantă, iar farurile LED asigură o vizibilitate excelentă în orice condiții de iluminare.

Există și senzori de parcare care vă ajută să manevrați mașina fără probleme și o cameră video pentru o vedere mai clară în timpul mersului înapoi. Oglinzile exterioare pot fi reglate electric și sunt încălzite pentru a preveni aburirea.

Pentru o siguranță optimă, mașina Volvo XC40 este dotată cu numeroase funcții de asistență și sisteme electronice. Acestea includ Avertizare unghi mort, lane assist, limitator de viteză, asistență la frânare, controlul tracțiunii și multe altele.

Airbag-urile oferă protecție suplimentară în caz de coliziune, iar sistemul ISOFIX permite montarea ușoară și sigură a scaunelor pentru copii. Siguranța este o prioritate pentru Volvo și acest model are toate caracteristicile necesare pentru a vă proteja în orice situație.

Cu toate aceste dotări și caracteristici avansate, Volvo XC40 AWD T5 R-Design este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV de înaltă calitate, cu performanțe și confort sporit.