Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC 602018 2.0 Diesel 190 cp 149.000 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC 60
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
149.000 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.969 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC60 este un SUV de lux care oferă un nivel înalt de confort și tehnologie avansată. Acest vehicul are o serie de caracteristici de top care fac experiența de conducere mai plăcută și mai sigură.

În ceea ce privește tehnologia audio, Volvo XC60 vine echipat cu sisteme precum Apple Carplay, Android Auto și Bluetooth, permițând astfel conectivitatea cu diverse dispozitive și posibilitatea de a asculta muzică sau de a prelua apeluri fără a fi nevoie să utilizați telefonul mobil. Sistemul de radio oferă o gamă largă de posturi și este completat de un sistem hands-free, care permite utilizatorilor să comunice în siguranță în timpul condusului. Există, de asemenea, un port USB care vă permite să încărcați dispozitivele sau să conectați alte aparate.

Experiența de navigație este ușurată datorită sistemului de navigație, care vă oferă indicații precise și vă permite să ajungeți la destinație fără dificultate. Sistemul audio de calitate superioară vă permite să vă bucurați de sunet clar și puternic. Un alt avantaj este reprezentat de monitorul cu touch screen, care vă oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat.

În ceea ce privește confortul și echipamentele opționale, Volvo XC60 oferă o gamă variată de dotări. Printre acestea se numără climatronicul cu 4 zone, care vă permite să reglați temperatura în funcție de preferințele fiecărui pasager individual, și tapiteria din stofă, care oferă un nivel ridicat de confort. Scaunul șoferului și cel al pasagerului pot fi ajustate electric, iar suportul lombar electric aduce un plus de confort pe parcursul călătoriilor lungi. Cotierele față și spate sunt incluse pentru a oferi sprijin suplimentar, iar volanul din piele cu comenzi îmbunătățește controlul asupra vehiculului.

Pentru a asigura o experiență de conducere mai sigură, Volvo XC60 este dotat cu diverse sisteme de asistență și electronice. Pilotul automat vă permite să mențineți o viteză constantă, fără a fi nevoie să apăsați pedala de accelerație, iar farurile LED vă oferă vizibilitate maximă pe timp de noapte. Senzorii de parcare față și spate vă ajută să parcați mai ușor și în siguranță, iar oglinzile exterioare cu reglare electrică, încălzite și rabatabile electric oferă o mai mare flexibilitate și siguranță în timpul condusului.

Pentru a vă asigura siguranța și a conduce în deplină încredere, Volvo XC60 vine echipat cu sisteme precum frânarea asistată, asistența la franare și asistența la plecarea în pante. De asemenea, sunt prezente și sistemul de recunoaștere a semnelor de trafic și cel de asistență la intersectări. Farurile auto-adaptive și luminiile de zi LED oferă o vizibilitate crescută și îmbunătățesc siguranța în timpul condusului. Airbagurile multiple și sistemul de fixare ISOFIX asigură protecția maximă în cazul unui accident.

Volvo XC60 oferă o experiență de conducere plăcută și confortabilă, fiind un vehicul sigur și dotat cu cele mai noi tehnologii. Fiind un model din 2018, acesta se încadrează în limitele de finanțare oferite de Auto Geist, iar avansul minim de 15% și perioada de finanțare între 1 și 5 ani se aplică pentru acest vehicul. Mai multe informații despre finanțare și detalii suplimentare puteți obține de la consultanții noștri de vânzări.