Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC 602019 2.0 Diesel 197 cp 99.000 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC 60
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
99.000 km
Putere motor
197 cp
Cilindree
1.969 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €34.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC60 este un SUV de lux produs de compania Volvo, cu o istorie bogată și o reputație solidă în industrie. Este un model emblematic al mărcii și se bucură de popularitate în rândul pasionaților de vehicule de înaltă performanță. XC60 a fost lansat în anul 2019 și vine într-o varietate de dotări și echipamente de ultimă generație.

Finanțarea auto este o opțiune pe care mulți oameni o iau în considerare atunci când doresc să-și achiziționeze o mașină. Leasingul auto este o soluție ideală pentru cei care doresc să conducă un vehicul de înaltă calitate fără a face o investiție mare dintr-o dată. Auto Geist oferă o gamă largă de opțiuni de leasing auto, oferindu-vă posibilitatea de a alege cel mai potrivit plan de finanțare în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Multe dintre autovehiculele disponibile în leasing sunt autovehicule second-hand, care sunt o opțiune bună pentru cei care doresc să economisească bani și să aibă acces la un vehicul de calitate. Autovehiculele second-hand trec prin procese de verificare și revizii pentru a se asigura că sunt în condiții optime de funcționare și estetice.

Volvo XC60 este un autovehicul potrivit pentru finanțarea prin leasing, datorită performanțelor sale remarcabile și a fiabilității sale. Acesta vine echipat cu o gamă largă de dotări și sisteme de asistență care îmbunătățesc siguranța și confortul conducătorului auto. Printre dotările standard se numără sistemul de navigație cu hărți active, sistemul audio de înaltă performanță și sistemul head-up display.

Pentru o experiență de conducere optimă, Volvo XC60 este echipat cu un motor diesel puternic de 197 CP și o cutie de viteze automată cu opt trepte. Acesta oferă o tracțiune 4x4 permanentă, asigurând o aderență excelentă și o manevrabilitate excelentă în orice condiții de drum.

Datorită dotărilor sale avansate și a performanțelor sale remarcabile, Volvo XC60 este alegerea perfectă pentru cei care doresc să conducă un SUV de lux. Finanțarea prin leasing auto vă oferă posibilitatea de a conduce acest vehicul de înaltă calitate fără a face o investiție mare dintr-o dată. Auto Geist vă oferă soluții de finanțare pentru persoane fizice și juridice, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită opțiune în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Dacă sunteți interesat de Volvo XC60 și de posibilitatea de a-l finanța prin leasing auto, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să găsiți soluția de finanțare optimă pentru dumneavoastră.