Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC 902017 2.0 Diesel 235 cp 108.000 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC 90
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
108.000 km
Putere motor
235 cp
Cilindree
1.969 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €35.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC90 este un SUV de lux produs de compania suedeză Volvo. Modelul XC90 anul 2017 oferă un nivel înalt de confort și tehnologie, fiind potrivit atât pentru călătorii lungi, cât și pentru utilizare zilnică.

În ceea ce privește sistemul audio și tehnologia, XC90 vine echipat cu funcții moderne și utile. Printre acestea se numără Apple Carplay, Android Auto și Bluetooth, oferind posibilitatea de a conecta telefonul mobil la sistemul de infotainment al mașinii. De asemenea, XC90 dispune de un sistem hands-free și un port USB pentru încărcarea dispozitivelor.

Pentru a facilita navigarea, modelul XC90 este echipat cu un sistem de navigație și un monitor cu touch screen, ce permite accesul rapid și ușor la diferitele funcții ale mașinii. Există și posibilitatea de a se conecta la internet în timpul deplasărilor.

În privința confortului și a echipamentelor optionale, XC90 dispune de climatronic cu 2 zone, plafon panoramic și tapițerie din piele. Scaunul șoferului și scaunul pasagerului sunt ajustabile electric, iar ambele sunt încălzite. Există și posibilitatea de a alege un scaun cu memorie. Mașina este prevăzută cu cotiere atât în față, cât și în spate și volanul este din piele, multifuncțional și cu comenzi.

În ceea ce privește electronicele și sistemele de asistență, XC90 dispune de pilot automat adaptiv (distronic), faruri LED și senzori de parcare atât în față, cât și în spate. Există, de asemenea, asistență la parcare și oglinzi exterioare cu reglare electrică, incalzite și rabatabile electric. Mașina este dotată cu asistenta la panta, asistenta în rampa și sistem de recunoaștere a semnelor de trafic.

Pentru siguranța pasagerilor, XC90 dispune de sisteme precum ABS, ESP, EBD și EBA. Modelul este echipat cu 15 airbag-uri, inclusiv airbag pentru genunchiul șoferului și airbag-uri laterale în față și spate. Există și sistemul Isofix pentru scaunele pentru copii.

Volvo XC90 Momentum AWD este disponibil la un preț de listă de 30 244 EUR + 19% (TVA) = 35 990 EUR (TVA deductibil). Mașina beneficiază de o garanție standard de 6 luni/10.000 km, care este inclusă în preț. Este posibilă și o extindere a garanției până la 24 de luni, în funcție de termenii și condițiile ofertei.

Pentru a obține mai multe informații despre oferta de finanțare și pentru a programa un test drive, vă rugăm să luați legătura cu unul dintre consultanții noștri de vânzări.