Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC602020 2.0 Diesel 190 cp 73.500 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC60
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
73.500 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.969 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €36.320

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC60 este un autoturism de lux, fabricat de producătorul suedez Volvo. Modelul anului 2020 oferă o combinație perfectă între design elegant, tehnologie avansată și performanță remarcabilă.

Dotările generale ale acestui vehicul includ numeroase caracteristici și tehnologii inovatoare care îți vor oferi o experiență de conducere confortabilă și sigură. Printre acestea se numără sistemul de asistență la frânarea de urgență, sistemul de asistență la pornirea în rampă și sistemul de asistență la schimbarea benzii de circulație. De asemenea, mașina este dotată cu sistemul de apelare automată în caz de urgență, care va notifica serviciile de urgență în caz de accident sau situații deosebite.

Volvo XC60 vine și cu un sistem avansat de infotainment, care include conectivitatea Bluetooth, sistemele Apple CarPlay și Android Auto, touchscreen și control vocal. De asemenea, mașina are un sistem de navigație integrat și un sound system de înaltă calitate.

Pentru un plus de confort și siguranță, XC60 este echipată cu scaune încălzite, volan multifuncțional îmbrăcat în piele, senzor de ploaie automat, senzor de lumini și oglinda retrovizoare cu întunecare automată. De asemenea, mașina are și un head-up display care îți afișează informațiile importante în câmpul de vizibilitate.

În ceea ce privește dotările specifice, Volvo XC60 dispune de multiple opțiuni suplimentare, precum adaptarea automată a luminilor, airbag-uri multiple, cameră pentru asistență la parcare și sistem pentru recunoașterea semnelor rutiere. Un alt aspect important este că mașina respectă normele de emisii Euro6d-TEMP, fiind astfel ecologică și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Toate aceste dotări și caracteristici ale Volvo XC60 fac din această mașină o opțiune ideală pentru persoanele care caută un autoturism de lux, sigur și performant.

Pentru a achiziționa un Volvo XC60 în leasing auto sau prin finanțare auto, puteți beneficia de condiții avantajoase. Oferim posibilitatea de a plăti un avans minim de 15% din valoarea autoturismului și puteți alege o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Autoturismul trebuie să aibă maxim 5 ani vechime pentru a putea fi finanțat pe 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani vechime, perioada de finanțare poate ajunge la maxim 4 ani. Pentru mașinile cu o vechime între 8 și 9 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 2 ani. Pentru mașinile cu o vechime mai mare de 9 ani, putem oferi o perioadă de finanțare de maximum 1 an.

Indiferent dacă doriți să achiziționați un autoturism nou sau second-hand, în leasing sau prin credit auto, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de opțiuni și o echipă de profesioniști gata să vă ofere consultanță și sprijin în luarea celei mai bune decizii. Contactați-ne acum pentru mai multe informații și oferte personalizate.