Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC602021 2.0 Diesel 197 cp 29.200 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC60
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
29.200 km
Putere motor
197 cp
Cilindree
1.969 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €42.320

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC60 este un automobil amplu dotat și performant, care oferă o experiență de conducere remarcabilă și o serie de funcții și tehnologii de ultimă generație. Această mașină este disponibilă în anul 2021 și își păstrează valoarea pe termen lung, fiind potrivită atât pentru persoanele care doresc să achiziționeze un autoturism nou, cât și pentru cele care vor să opteze pentru o mașină în leasing.

Dotările generale ale Volvo XC60 includ o gamă extinsă de caracteristici care garantează siguranță, confort și conectivitate avansată. Mașina beneficiază de sistemul de frânare ABS, care asigură o franare eficientă și controlată în situații de urgență. De asemenea, este dotată cu Android Auto și Apple CarPlay, permițând conectivitatea smartphone-ului la sistemul de infotainment al mașinii.

Volvo XC60 dispune de sisteme avansate de asistență la condus, precum asistența la pornirea în rampă, asistența schimbare bandă și asistența fază lungă. Aceste funcții contribuie la siguranța și confortul pe drumuri lungi și în condiții de vizibilitate redusă. În plus, mașina este echipată cu avertizare în caz de accident și avertizare în caz de oboseală, sisteme care monitorizează starea șoferului și oferă avertizări în caz de risc.

Conectivitatea este asigurată prin intermediul tehnologiei Bluetooth și a opțiunii de control vocal, care permit utilizarea funcțiilor mașinii prin intermediul telefonului mobil sau al comenzilor vocale. Volvo XC60 beneficiază și de încărcare wireless pentru telefoanele mobile și dispozitivele inteligente.

Printre dotările suplimentare se numără ABS, ESP și sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistemul de navigație, jante de aliaj, senzor de ploaie automat și USB port. Mașina dispune de ceasuri bord digitale, computer de bord și manual de service.

Volvo XC60 vine și cu dotări specifice, care includ airbag-uri multiple, sistem de asistență la parcare cu cameră 360°, faruri LED și sistem de climatizare automat cu două zone. Materialele interioare sunt parțial din piele, iar mașina are patru sau cinci uși.

Pentru a beneficia de aceste dotări excelente, puteți opta pentru diverse modalități de finanțare, cum ar fi leasingul auto sau creditul auto. Auto-B, un dealer auto de încredere, vă oferă posibilitatea de a achiziționa această mașină prin intermediul unui leasing auto avantajos. Este necesar un avans de minim 15% din valoarea mașinii, iar perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea vehiculului.

Dacă sunteți interesat să achiziționați o mașină în leasing sau să obțineți un credit auto, Auto-B vă poate ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile și bugetul dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și să stabiliti o întâlnire pentru a discuta despre opțiunile disponibile.

Rezumat: Volvo XC60 este un automobil fiabil și luxos, dotat cu tehnologii avansate și caracteristici de siguranță. Mașina poate fi achiziționată prin leasing auto, cu un avans de minim 15% și o perioadă maximă de finanțare de 5 ani. Pentru detalii suplimentare, contactați Auto-B, un dealer auto de încredere.