Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC902020 2.0 Benzină 392 cp 55.773 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC90
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
55.773 km
Putere motor
392 cp
Cilindree
1.969 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €62.160

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC90 este un SUV premium de înaltă performanță, produs de faimoasa marcă suedeză Volvo. Acest model, fabricat în anul 2020, impresionează prin designul său eleganta și dotările tehnologice de ultimă generație.

Dotările generale ale Volvo XC90 sunt extrem de diverse și moderne, transmițând un nivel înalt de confort și siguranță pentru pasagerii săi. Printre acestea se numără sistemul de siguranță activă, care include funcții precum ABS pentru o franare mai eficientă, asistența la pornirea în rampă și asistență la schimbarea benzii de rulare.

Sistemul de infotainment este unul de top, oferind posibilitatea de a utiliza funcții precum Android Auto și Apple CarPlay, astfel încât să puteți conecta smartphone-ul și să accesați aplicațiile preferate. De asemenea, dispune de Bluetooth și o conexiune USB, pentru a vă bucura de muzică și apeluri hands-free în timpul călătoriilor.

Volvo XC90 vine echipat și cu dotări specifice, care îmbunătățesc experiența de conducere. Adaptarea automată a luminilor, lumini față LED și sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație asigură vizibilitate și siguranță sporite. De asemenea, sistemul de asistență la parcare vine în ajutorul șoferului, oferind o imagine panoramică a vehiculului și sistemul de direcție automată.

Pentru o mai mare siguranță și confort, Volvo XC90 dispune de scaune încălzite și cu funcție de masaj, precum și un head-up display care afișează informațiile importante pe parbriz. Este prevăzută cu un sistem de navigație avansat, un sound system de înaltă calitate și suport pentru muzică streaming.

Funcțiile suplimentare, precum oglinda retrovizoare cu întunecare automată, proiectoarele de ceață și suportul lombar, adaugă o notă de lux și confort interiorului mașinii. De asemenea, sistemul de tracțiune integrală și suspensia pneumatică asigură un control și o manevrabilitate excellente pe orice teren.

Din punct de vedere al eficienței și al emisiilor, Volvo XC90 respectă standardele Euro6d, care garantează o funcționare ecologică și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Masina Volvo XC90 este ideală pentru cei care caută un SUV premium, cu dotări tehnologice de ultimă generație și un design elegant. Ideea că Volvo XC90 este disponibil pentru leasing auto sau finanțare auto oferă o flexibilitate maximă în achiziționarea unei mașini de calitate superioară. Firma noastră vă poate oferi diferite opțiuni de leasing automobile, pentru ca dumneavoastră să puteți beneficia de toate avantajele posibile.

Cu un avans de cel puțin 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, puteți avea acces la acest model exclusivist și să vă bucurați de toate beneficiile pe care le oferă. Este important de menționat că pentru a putea fi finanțată, mașina nu trebuie să fie mai veche de 5 ani la momentul încheierii contractului. În cazul în care mașina are o vechime de 6 ani, perioada de finanțare este redusă la 4 ani. Dacă este mai veche de 7 ani, perioada se reduce la maxim 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 și 9 ani, termenul de finanțare este redus la 2, respectiv 1 an.

Așadar, dacă doriți să achiziționați un Volvo XC90, fie că este nou sau second-hand, aveți posibilitatea de a alege între diversele opțiuni de leasing și finanțare disponibile. Contactați-ne acum pentru mai multe informații și pentru a stabili cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră.