Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC902020 2.0 392 cp 42.979 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC90
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
42.979 km
Putere motor
392 cp
Cilindree
1.969 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €55.971

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC90 este un SUV de lux din anul 2020, care se evidențiază prin dotările sale generoase și performanțele remarcabile. Această mașină impresionantă este disponibilă în leasing auto, fiind o opțiune convenabilă pentru cei care caută un vehicul de top. Indiferent dacă preferați mașinile noi în leasing sau autovehiculele second-hand, XC90 este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Dotările generale ale acestui model XC90 sunt absolut remarcabile și merg dincolo de așteptările oricărui șofer. Printre acestea se numără: sistemul de asistență la frânare în caz de urgență, sistemul de asistență la pornirea în rampă, sistemul de asistență la schimbarea benzii, sistemul de avertizare în caz de accident și sistemul de avertizare în caz de oboseală.

Totodată, XC90 vine echipat cu dotări moderne, cum ar fi Android Auto și Apple CarPlay, care vă permit să vă conectați telefonul mobil și să accesați aplicațiile preferate direct de pe ecranul tactil al mașinii. De asemenea, puteți utiliza controlul vocal pentru a controla diverse funcții ale mașinii, cum ar fi sistemul de navigație sau sistemul audio.

Mașina dispune și de numeroase măsuri de siguranță, printre care se numără sistemul de asistență la fază lungă, monitorul unghiului mort și sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope. Pentru confortul și comoditatea dumneavoastră, XC90 este dotat cu scaune încălzite, sistem de climatizare automată cu patru zone, încărcare wireless a telefonului și volan îmbrăcat în piele.

Această mașină deosebită beneficiază și de dotări specifice, cum ar fi airbag-uri față, laterale și altele, asistent de parcare cu cameră 360° și sistem de climatizare automată cu patru zone. Culoarea interioară este negru, iar lumina față este asigurată de farurile LED.

XC90 este clasificat ca fiind un vehicul second hand și se încadrează în standardele de mediu Euro6d. Este ideal pentru persoanele care caută o mașină de lux, dar doresc să o finanțeze. Astfel, XC90 poate fi achiziționat prin leasing auto, cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani.

Este important de menționat că XC90 trebuie să aibă maximum 5 ani vechime pentru a putea fi finanțat pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani. Pentru mașinile cu vechime între 8 și 9 ani, acestea pot fi finanțate pe o perioadă de 2 ani. În fine, mașinile cu vechime mai mare de 9 ani pot fi finanțate doar pe o perioadă de 1 an.

Cu dotările sale premium și performanțele sale de înaltă clasă, Volvo XC90 este alegerea ideală pentru cei care caută confort, siguranță și eleganță. Nu ratați ocazia de a achiziționa această mașină extraordinară și profită de oportunitatea de a o finanța prin leasing auto. Indiferent dacă vă interesează mașini noi în leasing sau autoutilitare second hand, XC90 este o alegere excelentă pentru o experiență de conducere excepțională.