Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC902020 2.0 303 cp 77.093 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC90
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
77.093 km
Putere motor
303 cp
Cilindree
1.969 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €55.565

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC90 este un SUV de lux, construit de compania suedeză Volvo, și este unul dintre cele mai populare modele din gama lor. Această mașină extrem de fiabilă și cu un design atractiv oferă o mulțime de dotări și tehnologii avansate, făcându-l unul dintre cele mai bune SUV-uri de pe piață.

Dotările generale ale acestui model includ, printre altele: ABS pentru o frânare sigură, Android Auto și Apple CarPlay pentru o conectivitate ușoară cu smartphone-ul tău, asistență la pornirea în rampă, care este extrem de utilă în situațiile de trafic intens, și avertizare în caz de oboseală pentru a te alerta atunci când este necesar să iei o pauză. De asemenea, XC90 vine echipat cu sistem Bluetooth pentru a putea apela în siguranță în timp ce conduci, ceasuri bord digitale ușor de citit, și un computer de bord pentru a-ți afișa toate informațiile importante legate de mașina ta.

Mașina beneficiază și de tehnologii avansate de siguranță, cum ar fi asistența la schimbarea benzii, asistența la fază lungă pentru a evita orbirea celorlalți șoferi, sistemul ESP pentru a menține controlul mașinii în situații critice, și sistemul de frânare în caz de urgență, care te ajută să reduci riscul de accidente. De asemenea, XC90 are în dotare și un sistem de recunoaștere a semnelor rutiere pentru a te avertiza în timp real cu privire la limitările de viteză și alte indicatoare importante de pe drum.

Volvo XC90 este disponibil și în varianta hibridă, ceea ce înseamnă că beneficiezi de avantajele unui motor electric, cum ar fi economia de combustibil și emisii scăzute. Această mașină este potrivită atât pentru utilizarea în oraș, cât și pentru aventuri în afara orașului, deoarece vine echipată cu tracțiune integrală și suspensie pneumatică pentru o experiență confortabilă și sigură în orice condiții de drum.

Dotările specifice ale celui mai nou model Volvo XC90 includ airbaguri multiple pentru a oferi protecție maximă în caz de accident, inclusiv airbaguri frontale și laterale. De asemenea, mașina vine echipată cu asistent de parcare cu cameră 360°, care facilitează efectuarea manevrelor de parcare. Cu o clasă de emisii Euro6d, XC90 este unul dintre cele mai prietenoase modele în ceea ce privește mediul înconjurător. Interiorul mașinii este finisat elegant, cu tapițerie din piele integrală, iar farurile LED oferă o vizibilitate excelentă în timpul nopții.

Acest model Volvo XC90 este deținut anterior și se află într-o stare impecabilă, fiind potrivit pentru persoanele care doresc o mașină de lux la un preț accesibil. Datorită opțiunii de leasing auto, poți beneficia de avantajele unui SUV de top, fără să cheltuiești o sumă mare de bani într-o singură plățe. Prin intermediul leasingului, poți achiziționa mașina dorită cu un avans de minimum 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. De exemplu, în cazul în care mașina are o vechime de până la 5 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani. Pentru mașinile mai vechi de 6 ani, perioada maximă de finanțare este de 4 ani, iar pentru cele mai vechi de 7 ani este de 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, perioada maximă de finanțare este de 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, poți beneficia de finanțare pe o perioadă de 1 an.

Indiferent dacă optezi pentru un autoturism nou sau second-hand, Volvo XC90 este alegerea perfectă pentru cei care doresc lux, confort și siguranță într-un singur pachet. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații despre această ofertă de finanțare auto. Te așteptăm să descoperi plăcerea de a conduce un Volvo XC90!