Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC902021 2.0 392 cp 33.215 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC90
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
33.215 km
Putere motor
392 cp
Cilindree
1.969 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €60.445

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC90 este un automobil de lux, reprezentând un amestec perfect între eleganță, performanță și siguranță. Anul de fabricație, anul 2021, confirmă faptul că este un model de ultimă generație, în care găsim cele mai noi tehnologii și caracteristici inovatoare.

Această mașină vine echipată cu o gamă largă de dotări generale, care oferă confort și o experiență de conducere excepțională. Sistemul ABS asigură o frânare eficientă, iar controlul electronic al stabilității (ESP) îmbunătățește manevrabilitatea în situații de urgență. Dotări precum asistența la schimbarea de bandă, asistența la pornirea în rampă și monitorul unghi mort facilitează conducerea și contribuie la siguranța pasagerilor.

Mașina dispune de un sistem avansat de conectivitate, inclusiv Android Auto și Apple CarPlay, care permit integrarea perfectă a smartphone-ului dvs. în sistemul de divertisment al autoturismului. De asemenea, puteți utiliza controlul vocal pentru a accesa diferite funcții și comenzi fără a fi nevoie să luați mâinile de pe volan.

Pentru a spori confortul în timpul călătoriei, Volvo XC90 este echipat cu scaune încălzite pentru șofer și pasagerii din față, precum și scaune încălzite în spate. De asemenea, volanul îmbrăcat în piele și funcția de încălzire a volanului vă oferă o senzație plăcută și confortabilă în timpul condusului. Sistemul de climatizare automată asigură o temperatură constantă și plăcută în interiorul mașinii, indiferent de condițiile exterioare.

Un aspect important de menționat este sistemul de siguranță avansat al Volvo XC90. Avertizarea în caz de oboseală și asistența la fază lungă asigură o conducere mai sigură în situații de vizibilitate redusă. De asemenea, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope vă avertizează în cazul unei scăderi a presiunii, asigurând astfel stabilitate și siguranță în timpul deplasărilor.

Pe lângă dotările generale menționate, Volvo XC90 beneficiază și de o serie de dotări specifice, care îi conferă unicitate și rafinament. Farurile LED adaptive asigură o iluminare excelentă a drumului, adaptându-se în funcție de condițiile de trafic. Interiorul este prevăzut cu tapițerie din piele integrală de înaltă calitate, conferind o notă de lux și confort.

Culoarea interioară negru adaugă eleganță și sobrietate, creând o atmosferă plăcută în interiorul mașinii. Acest model dispune și de un sistem avansat de asistență la parcare frontală, ușurând astfel manevrarea în spații înguste.

Din punct de vedere tehnic, acest automobil se încadrează în clasa Euro6d de emisii, respectând astfel cele mai noi norme de mediu. De asemenea, beneficiază de un avans de minim 15% și poate fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Pentru a beneficia de acest serviciu de finanțare, este important ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani.

Cu Volvo XC90 veți avea o experiență de conducere extraordinară și sigură, bucurându-vă de toate avantajele pe care această marcă de prestigiu le oferă. Este o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de un automobil de înaltă calitate și performanțe superioare.

Rezumatul textului: Volvo XC90 este un automobil de lux, sigur si performant, care vine cu o varietate de dotari generale si specifice, oferind o experienta de conducere exceptionala. Este disponibil pentru finantare prin intermediul unei avansi de minim 15% si perioade de pana la 5 ani, oferindu-va posibilitatea de a achizitiona aceasta masina, fie ca este noua sau second hand, prin leasing auto sau credit extern. Marca Volvo este recunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale, iar modelul XC90 demonstreaza acest lucru prin caracteristicile sale tehnologice avansate si nivelul inalt de confort si siguranta pe care le ofera.