Avans
Rata lunara cu TVA

Volvo XC902021 2.0 392 cp 44.881 km

Specificatii

Marca
Volvo
Model
XC90
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
44.881 km
Putere motor
392 cp
Cilindree
1.969 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.061

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volvo XC90, anul 2021, este un automobil premium care oferă o gamă largă de dotări și tehnologii avansate. Aceasta poate fi achiziționată prin leasing auto sau prin finanțare auto, pentru a satisface nevoile și preferințele clienților.

Marca Volvo este cunoscută pentru siguranța și calitatea înalte pe care le oferă vehiculelor sale. Modelul XC90 reprezintă vârful gamei SUV-urilor Volvo și se evidențiază prin designul său elegant și robust, la care se adaugă o gamă variată de dotări avansate.

Dotările generale ale Volvo XC90 includ ABS, Android Auto, Apelare automată în caz de urgență și Apple CarPlay, asigurând conectivitate și funcționalitate excelentă cu smartphone-urile utilizatorilor. De asemenea, mașina beneficiază de asistență la fază lungă și la pornirea în rampă, avertizare în caz de accident și în caz de oboseală, Bluetooth și ceasuri de bord digitale.

Implementarea tehnologiilor de siguranță precum controlul vocal, dispozitivul antidemaraj electric, ESP și farurile cu faza lungă fără orbire demonstrează angajamentul Volvo pentru protecția și confortul pasagerilor. De asemenea, mașina este dotată cu filtru de particule, frânare în caz de urgență și geamuri electrice.

Volvo XC90 oferă și dotări specifice care îmbunătățesc experiența de conducere a utilizatorilor. Acestea includ adaptarea luminilor Adaptive Cornering Lights, multiple airbag-uri, asistent de parcare cu camere 360° și spate, clasă de emisii Euro6d, și lumini față LED. De asemenea, Volvo XC90 dispune de tapiserie din piele integrală, sistem de climatizare automată cu 4 zone și pilot automat Adaptive Cruise Control.

Finanțarea sau leasingul unei mașini reprezintă o soluție avantajoasă pentru a deveni proprietarul unei mașini Volvo XC90, indiferent dacă este nouă sau second-hand. Cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, clienții pot beneficia de toate avantajele și dotările acestui vehicul premium.

Este important de menționat că Volvo XC90 anul 2021 se încadrează în condițiile de finanțare, fiind mai nouă de 5 ani, și poate fi finanțată pe o perioadă maximă de 5 ani. Pentru mașinile mai vechi, perioada de finanțare se reduce treptat în funcție de vechimea acestora.

Mai departe, Volvo XC90 se evidențiază prin performanța sa și sistemul de tracțiune integrală (4x4). Cu dotări precum recunoașterea semnelor rutiere, sistemul de navigație, sound system și suport lombar, această mașină oferă o experiență confortabilă și plăcută în timpul călătoriilor.

Cu toate acestea, este important de menționat că finanțarea sau leasingul unui automobil Volvo XC90 este supusă condițiilor și aprobării băncii sau companiei de leasing. Pentru informații detaliate despre disponibilitatea, prețurile și opțiunile de finanțare, se recomandă contactarea unui dealer autorizat Volvo.