MediaArticoleBMW X5 2017 3.0 disel- Cum sa il cumperi in leasing financiar pe Societate cu 15% avans pe 5 ani?

BMW X5 2017 3.0 disel- Cum sa il cumperi in leasing financiar pe Societate cu 15% avans pe 5 ani?

BMW X5 2017 3.0 disel- Cum sa il cumperi in leasing financiar pe Societate cu 15% avans pe 5 ani?

Azi a ajuns in stocul nostru de la un dealer auto partener, TST Auto Rulate din Chitila, un superb autoturism second hand BMW X5 2017 3.0 diesel. In acest articol iti vom descrie procedura de achizitie pe Societate, cu un avans de 15% pe 5 ani.

Citeste mai jos informatii despre acest BMW X5 2017 3.0 diesel pe care il poti acumpa in leasing auto second hand!

Echipa LeasingSH.ro iti oferta pe aceasta platforma de leasing, peste 2.000 de oferte de autoturisme second hand si auto noi, care apartin celor 47 de dealeri auto pe care ii avem parteneri si de care noi ne ocupam de finantarea clientilor nostri si ai lor in sistem de leasing financiar.
Care este procedura de achizitie?
Totul incepe cu un singur mesaj pe care tu vizitatorul site-ului nostru il poti scrie in formularul de contact, de sub pretul fiecarei oferte de pe site-ul www.LeasingSH.ro .
Dupa ce ai lasat un mesaj sau ne-ai contactat telefonic, noi verificam daca oferta auto noua sau oferta auto second hand mai este de actualitate si apoi verificam istoricul masinii second hand si ce garantie are acesta.
Dupa ce s-au facut aceste verificari iti trimitem pe email, o oferta de leasing, asta daca ne-ai lasat in mesaj si adresa de email si Ro-ul firmei tale.
In acest email, nu numai ca iti trimitem oferta de leasing, dar si oferta de Casco si bineinteles si actele necesare pentru aprobarea dosarului de leasing.

Daca oferta de leasing, te avantajeaza, ne contactezi pe email sau telefonic si noi iti rezervam masina la dealerul auto, pentru a depunde dosarul de leasing. Daca esti din Bucuresti, Pitesti, Slatina, Timisoara sau Alexandria, te putem invita si la vizionarea autoturismului second hand sau autoturismului nou si la drive test in parcul dealerului auto partener. Si DA, mergem impreuna, ca sa ne si cunoastem, sa putem sa iti oferim raspuns la toate intrebarile pe care le ai despre oferta de leasing, despre finantare sau despre autoturism.

Dupa ce ti-am facut rezervarea auto si ne-ai trimis actele pentru aprobarea dosarului de leasing, in 1-2 zile avem si aprobarea finala si putem sa semnam contractul de leasing. Acesta se semneaza on-line si in 1-2 zile putem sa iti facem livrarea.
Daca doresti o masina second hand sau o masina noua si nu este la vanzare pe platforma noastra (nu o avem in portofoliul nostru), putem sa iti aducem la comanda orice oferta auto noua sau second hand din Germania, Olanda, Spania, Italia, cu toate taxele incluse, dupa ce iti facem pre-aprobarea dosarului de leasing financiar pe Societate, cu avans de 15-50% pe o perioada de finantare cuprinsa intre 1-5 ani.

De peste 12 ani finantam autoturisme noi si second hand, am adus zeci de masini la comanda din extern si am finantat alte sute de masini second hand.
Daca ai nevoie de alte informatii, despre dobanda, despre asigurarea Casco, despre cum sa iti finantezi o masina pe Societate nou infiintata, tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii un mesaj de pe site sau sa ne contactezi telefonic.

Mai jos regasesti informatii despre cum poti sa iti acest BMW X5 2017 3.0 diesel cu un avans de 15% pe o perioada de finantare de 5 ani (60 de zile):

Pret de vanzare auto second hand: 46.053 Euro cu TVA inclus
Avans minim 15%: 6.907 Euro cu TVA inclus
Rata lunare: 778 Euro cu TVA inclus, dar fara rata de Casco
Dobanda anuala: 5.99%
Perioada de contract de leasing: 60 de luni.
Fara Valoare Reziduala la final de contract de leasing

Iti lasam aici si actele de care ai nevoie pentru aprobarea unui dosar de leasing financiar. Aceste acte sunt solicitate de toate Societatile de leasing, difera numai Cererea de Leasing, care trebuie completata de catre tine, cu datele autoturismului nou sau autoturismului second hand dorit:

Documentele necesare sunt:

• copie CUI + CIF
• copie act constitutiv actualizat
• copie acte de identitate asociati / administratori ( conform cu originalul si semnata)
• copie bilant decembrie 2021 + balanta si recipisa aferente
• copie ultima balanta inchisa la 2022
• cerere de leasing - atasata

Ce mai astepti? Daca iti doresti sa conduci acest BMW X5 2017 3.0 diesel trebuie doar sa ne contactezi telefonic sau pe email.

Te asteptam sa te finantam. Vrei o masina? Suna-ne! Condu-o! www.LeasingSH.ro

Oferte speciale

BMW32441 – BMW X5 la 49.349 EUR BMW X5
49.349 EUR
ID: BMW32441
BMW34198 – BMW X5 la 45.101 EUR BMW X5
45.101 EUR
ID: BMW34198
BMW24762 – BMW X5 la 78.421 EUR BMW X5
78.421 EUR
ID: BMW24762