Avans
Rata lunara cu TVA

Audi Q52019 2.0 Diesel 190 cp 63.331 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
Q5
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
63.331 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
SUV
Culoare
Verde

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €34.261

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorând piața vehiculelor premium, marca Audi se distinge prin designul inovator, performanțele de înaltă calitate și tehnologia avansată. Modelul Audi Q5, ediția 2019, nu face excepție, fiind o alegere exemplară pentru cei care caută un echilibru între rafinament, funcționalitate și durabilitate. Este un model care captivează atenția prin estetica sa, dar și prin gama extinsă de dotări care asigură confort și siguranță la nivel superior.

Audi Q5 2019, oferită pentru leasing auto sau finanțare auto, vine echipată cu un set impresionant de funcționalități care facilitează o conducere intuitivă și relaxantă. Lista dotărilor generale ale acestui SUV include sisteme avansate precum ABS, asistență la fază lungă, asistență la schimbarea benzii și monitorizare pentru prevenirea oboselei conducătorului auto – toate menite să asigure o călătorie în siguranță. În plus, dotarea cu sisteme precum ESP și un dispozitiv antidemaraj electric sporește securitatea vehiculului Audi Q5 în orice situație.

Pe lângă acestea, pachetul de dotări oferă conexiune Bluetooth, control vocal și sistem de navigație pentru un confort sporit, împreună cu funcția de recunoaștere a semnelor rutiere pentru o călătorie fără griji. Confortul este de asemenea garantat prin scaunele încălzite și sprijinul lombar, în timp ce suspensia pneumatică și tracțiunea 4x4 sunt gândite pentru a oferi stabilitate și o experiență de conducere plăcută, inegalabilă.

Interesant de remarcat este că acest exemplar de autoutilitară second hand are și dotări specifice care includ o gamă variată de airbag-uri, un sistem avansat de asistență la parcare cu cameră și senzori pe ambele părți, luminile frontale cu xenon și interiorul realizat integral din piele de culoare neagră pentru o notă de lux și confort suplimentar.

Pentru cei interesați de masini în leasing sau leasing automobile, condițiile de finanțare auto oferite sunt flexibile, cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare de la 1 la 5 ani, în funcție de vârsta vehiculului. În cazul prezent al Audi Q5 2019, finanțarea se poate extinde pe întreaga perioadă de 5 ani, permițând clienților să își optimizeze bugetul într-un mod eficient.

Cu auto second hand de calitate superioară cum este Audi Q5 2019, există opțiuni de finanțare diverse, inclusiv credit auto sau credit extern, facilitează achiziția fără a compromite bugetul personal sau de business. Pentru cei care caută auto noi in leasing, este important de notat că mașinile nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani pentru a beneficia de maximul de 5 ani de finanțare. Prin urmare, acest Audi Q5 se încadrează perfect în cerințele de leasing auto flexibile și convenabile, reprezentând o opțiune ideală atât pentru utilizarea personală, cât și pentru afaceri.

În concluzie, Audi Q5 2019 este dotat cu toate caracteristicile necesare pentru a transforma fiecare călătorie într-o experiență memorabilă și este disponibil printr-o varietate de opțiuni de leasing auto și finanțare auto pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client.