Avans
Rata lunara cu TVA

Audi RSQ82020 4.0 Benzină 600 cp 91.569 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
RSQ8
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
91.569 km
Putere motor
600 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
SUV
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €97.640

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți Audi RSQ8, un SUV de înaltă performanță care combină eleganța rafinată cu forța brută a puterii pe drum, destinat iubitorilor de adrenalină care nu doresc să facă niciun compromis în materie de lux și stil. Fabricat în anul 2020, acest model reprezintă apogeul tehnologiei și confortului, reflectând inovația continuă a mărcii Audi.

Un punct de atracție îl reprezintă posibilitatea de a achiziționa acest autoturism excepțional prin diverse forme de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto. În cazul în care doriți să beneficiați de avantajele unei finanțări, este important de notat că Audi RSQ8 poate fi finanțat cu un avans minim de 15% și pe o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani. Mai mult decât atât, pentru un autovehicul care nu este mai vechi de 5 ani, precum acest Audi RSQ8 din 2020, puteți beneficia de perioada maximă de finanțare de 5 ani, asigurându-vă astfel că veți profita de performanțele remarcabile ale mașinii în leasing fără griji pe termen lung.

Dotările generale includ un spectru larg de funcționalități care transformă conducerea într-o plăcere pură și care utilizează tehnologia de ultimă oră pentru siguranța și confortul pasagerilor. Cu sistemul ABS și ESP, acesta oferă o manevrare impresionantă și un control superior, în timp ce tehnologiile inovative precum Android Auto și Apple CarPlay facilitează conectarea smartphone-ului pentru o experiență multimedia complet integrată. Elementele de siguranță, precum avertizările în caz de accident sau de oboseală, sunt esențiale pentru asigurarea securității fiecărui pasager. De asemenea, aspecte cum sunt încărcarea telefonului wireless, controlul vocal și jantele de aliaj îmbogățesc experiența la bord.

Un aspect important al acestui vehicle îl constituie dotările specifice, adaptate pentru a spori funcționalitatea și confortul. Farurile LED cu adaptare lumini și sistemul de pilot automat Adaptive Cruise Control subliniază adaptabilitatea acestui SUV la condiții diverse de drum, în timp ce interiorul din piele integrală negru și lumini ambientale adaugă o atingere de lux și intimitate călătoriei.

Pentru persoanele interesate de masini in leasing, acest Audi RSQ8 oferă un pachet complet, fiind echipat pentru toate cerințele cotidiene, de la drumurile lungi până la utilizarea urbană. Posibilitățile de finantare auto oferă flexibilitate în achiziția acestui vehicul, fie că este vorba de un credit extern sau de leasing automobile, asigurând o soluție personalizată pentru nevoile dvs. financiare.

Esential, vehiculul este clasificat ca fiind auto second hand, venind însă cu o garanție care confirmă menținerea standardelor înalte de calitate. Este un vehicul pentru nefumători, având toate atributele necesare pentru a fi considerat o achiziție premium pentru orice admirator al marcii.

Pentru cei care caută un echilibru între performanțele unui auto nou în lesing și beneficiul costurilor reduse asociate cu autoutilitare second hand, Audi RSQ8 din 2020 este o alegere excelentă. Vă invităm să experimentați nivelul următor de confort și performanță prin explorarea opțiunilor de leasing auto și credit auto pentru acest vehicul impresionant.

Indiferent că optați pentru masini in leasing sau dacă preferați să accesați un credit auto, aveți asigurarea că Audi RSQ8 va răspunde tuturor așteptărilor în materie de putere, eleganță și tehnologie avansată.