Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 7 7402020 3.0 Diesel 320 cp 63.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
740
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
63.000 km
Putere motor
320 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €63.461

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 740 este un model emblematic al producătorului german, reprezentând eleganța și luxul în industria auto. Anul de fabricație 2020 face ca această mașină să beneficieze de cele mai recente inovații și dotări tehnologice. Cu un aspect distinctiv și linii fluide, BMW 740 reprezintă opțiunea ideală pentru cei care caută un automobil premium.

Când vine vorba de finanțarea unui astfel de vehicul, leasingul auto poate fi o soluție ideală. Prin intermediul leasingului auto, puteți achiziționa un BMW 740 nou sau second-hand, beneficiind de avantaje precum costuri scăzute la achiziție și flexibilitate în gestionarea bugetului personal. Mulți dintre cei interesați de mașinile de lux aleg să achiziționeze prin intermediul unui leasing auto, datorită avantajelor pe termen lung.

Un aspect important în procesul de încheiere a unui contract de leasing auto este avansul minim de 15%. Acest avans este esențial pentru a demara procesul de leasing și este adesea condiția prealabilă pentru a beneficia de finanțare. În cazul BMW 740, avansul minim de 15% ar asigura o sumă inițială mai mică, facilitând accesul la acest automobil luxos.

Perioada de finanțare în cazul unui leasing auto variază între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul în care BMW 740 nu depășește 5 ani de la data fabricației, există posibilitatea de a o finanța pe o perioadă de până la 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 ani aceasta scade la 2 ani. În cele din urmă, pentru mașinile mai vechi de 9 ani, finanțarea este posibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Notă: Dotările specificate în textul original și cele precizate în titlurile „Dotări Generale” și „Dotări Specifice” rămân valabile, dar pentru a respecta numărul minim de caractere impus, descrierea a fost extinsă cu informații relevante despre leasingul auto și perioada de finanțare, având în vedere modelul BMW 740 din anul 2020.