Avans
Rata lunara

Volkswagen Golf2019 2.0 Diesel 150 cp 95.423 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Golf
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
95.423 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Combi
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €16.989

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen Golf, un model emblematic și versatil care reușește să combine eleganța cu performanța și tehnologia avansată, se prezintă astăzi sub o nouă lumină: ediția 2019, cu prima înmatriculare în septembrie 2019. Această mașină beneficiază de un nivel înalt de echipare și dotări care optimizează confortul și siguranța în timpul deplasărilor.

Fiind un autovehicul la mâna a doua, dar încă în vâltoarea tinereții automate, Volkswagen Golf 2019 dispune de avantaje multiple pentru cei interesați de finantare auto sau leasing auto. În materie de finanțare, oferim posibilitatea dobândirii acestei mașini în leasing prin avansuri flexibile, adecvate nevoilor fiecărui client, cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare de până la 5 ani, asigurând că procesul este simplu și accesibil atât pentru autoutilitare second hand, cât și pentru masini in leasing noi.

Partea și mai atrăgătoare a ofertei noastre este posibilitatea unui credit auto, inclusiv credit extern, pentru persoane fizice, persoane juridice și persoane fizice autorizate. Acesta poate fi asigurat cu aprobare garantată, luând în considerare inclusiv venituri obținute din afara țării.

Mașina vine echipată cu tehnologii avansate precum Apple CarPlay, Android Auto și Bluetooth, facilitând accesul la divertisment și comunicații în condiții optime de securitate. Confortul călatoriei este suplimentat de funcționalități ca sistemul de climatizare automată bi-zonală Climatronic, tapiteria din stofă, încălzirea pentru scaunele șoferului și pasagerului, împreună cu numeroase alte amenajări care asigură o călătorie relaxantă și plăcută, inclusiv volanul multifuncțional îmbrăcat în piele.

Siguranța nu este neglijată, întregul pachet de dotări fiind completat de sisteme moderne de asistență la conducere, cum ar fi pilotul automat adaptiv, senzorii de parcare, sistemul hands-free și controlul presiunii în anvelope.

Cu privire la performanța rutieră, Volkswagen Golf 2019 se mândrește cu un set de jante din aliaj de 16 inci și un sistem de iluminare Full LED, care asigură vizibilitate excelentă indiferent de condițiile meteo.

În lumina ofertei noastre de masini in leasing și auto second hand, VW Golf 2019 reprezintă o alegere de top, garantată cu un pachet premium de 24 luni în limita a 50.000 km. În plus, pentru a ușura adaptarea mașinii la cerințele și preferințele dvs., asigurăm servicii adiționale la cerere, precum revizii complete, eliberarea de numere provizorii și consiliere în înmatricularea autovehiculului.

Pentru mai multe detalii referitoare la opțiunile prezentate, sau pentru a discuta opțiuni de leasing automobile, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asigura o experiență de achiziție liniștită și în deplină siguranță.