MediaArticoleAchizitie Dacia Duster X 2 – Leasing Financiar avans 15% perioada 60 de luni – Persoana Juridica

Achizitie Dacia Duster X 2 – Leasing Financiar avans 15% perioada 60 de luni – Persoana Juridica

Achizitie Dacia Duster X 2 – Leasing Financiar avans 15% perioada 60 de luni – Persoana Juridica

Buna dimineata!

Zilele trecute am livrat doua autoturisme Dacia Duster. A fost o experienta placuta, mai ales ca tranzactia s-a facut in context de pandemie. Cum am reusit?

In luna Aprilie, am fost contactati printr-un mesaj de pe site-ul nostru www.leasing.sh , trimis de catre clientul Z, din Bacau la orele 21.00 seara si telefonic a doua zi de dimineata.

Ne-a comunicat ca doreste doua autoturisme Dacia Duster in sistem de leasing financiar, cate unul pentru fiecare asociat. Cerinte: culoare alba sau albastra, neaparat 4WD (pentru cine nu stie, tractiune integrala, 4X4). Dar, nu putea sa se deplaseze pana la Bucuresti pentru vizionare auto.

In 2 zile i-am oferit poze si detalii despre doua autoturisme Dacia Duster, care inca nu ajunsesera in parcul dealerului auto, dar stiam ca urmau sa ajunga in urmatoarea saptamana.

Cele doua Dacia Duster, aveau si pachet de drumuri grele, bare transversale portbagaj aluminiu si pachet troliu in fata, deci mai multoptiuni fata de cerintele clientului, precum si culoarea albastra.

Pe adresa de email i-am trimis clientului ofertele de leasing financiar, cu avans de 15% pe 5 ani (60 de luni), si clientul a accesptat oferta de finantare prin Idea Leasing.

Echipa Leasing.sh a prezentat produsul financiar prin telefon si a facut prezentarea celor doua masini prin video-call. Am batut palma si Dealerul auto a emis proforma de rezervare pana se aproba finantarea in leasing pentru cele doua Dacia Duster.

In doua zile, am avut aprobarea celor de la leasing, s-au emis contractele, s-au semnat on-line – exista aceasta prosibilitate, s-a efectuat plata de catre client pentru avans si imediat dupa ce a fost ridicata starea de urgenta, clientul a venit la Bucuresti, cu inca un sofer sa ridice cele doua masini.

S-a semnat procesul verbal de predare primire, s-au predat asigurarile RCA si taloanele celor doua masini, totul a decurs foarte ok.

Astfel, Echipa Leasing.sh inregistreaza inca doua livrari cu finantare in sistem de leasing financiar, pentru Persoana Juridica.

Speram ca pe viitor sa putem sa ridicam si Testimonialele pe site, sa vedeti ca suntem chiar apreciati.

De ce? pentru ca NOI MANCAM LEASING PE PAINE!

Va lasam tot aici si link-ul catre toate ofertele noastre de Dacia Duster, poate doriti sa va achizitionati in curand o masina second hand sau noua de la noi prin finantare in leasing financiar sau operational, cu avans sau finantare sau fara avans: www.leasing.sh/dacia-duster

Echipa Leasing.sh, va doreste sanatate multa, stay strong si putere de munca sa aveti sa va schimbati masinile anual 😊.

Oferte speciale

DAC28167 – Dacia Duster la 12.950 EUR Dacia Duster
12.950 EUR
ID: DAC28167
DAC28794 – Dacia Duster la 14.450 EUR Dacia Duster
14.450 EUR
ID: DAC28794
DAC28474 – Dacia Duster la 17.950 EUR Dacia Duster
17.950 EUR
ID: DAC28474