MediaArticoleCine mai vrea sa achizitioneze un Range Rover Velar cash?

Cine mai vrea sa achizitioneze un Range Rover Velar cash?

Cine mai vrea sa achizitioneze un Range Rover Velar cash?

Marti dupa amiaza Echipa Leasing.sh a fost contactata telefonic de catre clienta x pentru a achizitiona cash (transfer bancar) o masina superba!

Despre ce masina este vorba? Despre aceasta: https://www.leasingsh.ro/land-rover-range-rover-velar-2019-LAN20736.html

Dupa ce am inchis discutia telefonica cu clienta noastra, am sunat dealerul auto sa programam o vizionare si un drive test pentru Range Rover Velar. Mentionam ca aceasta oferta a fost adaugata cu doar 25 de zile in urma spre vanzare pe site-ul nostru.

I-am explicat dealerului nostru auto, ca achizitia o sa fie facuta cash (transfer bancar), deci se doreste in urma drive testului si o negociere de pret. Oferta auto second hand, este inca in garantie de la producator.

Miercuri am stabilit cu clienta noastra, ca venim sa o preluam de la birou cu masina noastra, sa mergem impreuna la vizionare si drive test. Nu stia, ca noi suntem singura platforma on-line de finantari auto, care ofera acest serviciu de a prelua clientul de acasa/birou si de a merge impreuna la vizionare urmand ca apoi sa il si readucem la locatia de unde l-am preluat.

Am iesit in drive test, insotiti de o persoana din partea dealerului auto si impreuna am descoperit dotarile autoturismului second hand. Numarul de km fiind foarte mic, nu avea semne de uzura la interior, nici la exterior. Totul a decurs excelent, masina s-a comportat impecabil, precum si clienta noastra. Toate discutiile au fost foarte relaxate, cu mici glume despre motorizare de 2.0 a Velarului, cu toate ca este o masina cu „greutate”.

A ramas ca ne auzim spre seara sa imi comunice daca se hotaraste sa achizitioneze oferta prezentata de noi. Dupa doar trei ore, am primit pe email datele de emitere de factura proforma, dar cu o negociere in prealabil. Plata a fost facuta a doua zi, adica joi, in jurul pranzului, prin transfer bancar.

Joi dupa amiaza, eram impreuna in showroomul dealerului auto, pentru semnarea proceselor de predare primire, predarea talonului si a CIV-ului auto.

Actele de dupa vanzare, adica fisa de inmatriculare si certificatul fiscal, se vor trimite prin curier la adresa mentionata de catre clienta noastra.

Ii multumim clientei noastre ca ne-a ales, ii multumim ca ne-a facut si noua viata mai usoara in drive test si in negociere!

In doar doua zile, clienta noastra a plecat la drum cu o masina superba.

A fost singura masina vizionata si cu care a mers in drive test, singura oferta vazuta si cautata.

Mai avem cateva oferte aici: www.leasin.sh/oferte-velar

Cine mai doreste o masina Range Rover Velar cash sau finantare leasing?

Va asteptam sa ne vizitati site-ul nostru pentru a vedea in fiecare zi ofertele actualizate si prezentate de 41 de dealeri auto.

Oferte speciale

LAN33498 – Land Rover Range Rover la 215.271 EUR Land Rover Range Rover
215.271 EUR
ID: LAN33498
LAN31607 – Land Rover Range Rover la 67.771 EUR Land Rover Range Rover
67.771 EUR
ID: LAN31607
LAN32050 – Land Rover Range Rover la 27.900 EUR Land Rover Range Rover
27.900 EUR
ID: LAN32050