MediaArticoleCum sa iti achizitionezi un Nissan Qashqai second hand din 2016 in leasing financiar?

Cum sa iti achizitionezi un Nissan Qashqai second hand din 2016 in leasing financiar?

Cum sa iti achizitionezi un Nissan Qashqai second hand din 2016 in leasing financiar?

Acum doua trei sapatamani, echipa Leasingsh.ro a fost contactata de catre clientul Y din Sibiu.

Ne-a comunicat ca doreste un Nissan Qashqai din 2016 si ca daca nici la noi nu gaseste oferta disponibila si mai ales daca nu gaseste seriozitate se duce in Germania si isi achizitioneaza masina dorita.
Avea nevoie de masina Nissan Qashqai second hand, in leasing si cat mai repede pentru ca trebuia sa plece in concediu. O alta provocare pentru echipa noastra.
Colega noastra, Andreea-Monica, s-a ocupat de transmiterea actelor necesare pentru aprobarea dosarului de leasing.
Intre timp, pentru ca s-a mai uitat pe site-ul nostru, pe www.leasingsh.ro, a mai vazut un BMW seria 5. Ne-a cerut informatii si despre aceasta masina second hand.
Clientul nostru, dorea finantare auto in sistem de leasing second hand, dar nu leasing operational ci leasing financiar.

A doua zi de la primul contact telefonic, aveam deja trimise pe email actele necesare pentru finantare Nissan Qashqai din 2016.
A urmat analiza celor de la Idea Leasing, aici a dorit clientul sa facem finantarea de leasing auto.

Dupa o analiza din partea clientului nostru cu sotia, au hotarat sa mergem mai departe cu prima masina, adica cu Nissan Qashqai din 2016.
Dupa cum bine cunoasteti platforma noastra, finantam automobile in leasing de 10 ani de zile, auto rulate leasing si auto noi leasing.
In primii ani de activitate am finanatat foarte multe autorulate recuperate leasing, cu avans de 15-20% pe o perioada cuprinsa intre 1-5 ani.

Dupa ce am batut palma pe oferta trimisa in urma aprobarii dosarului, clientul Y s-a deplasat de la Sibiu la Bucuresti sa vizioneze autoturismul Nissan Qashqai din 2016, impreuna cu colegul nostru Adrian. Urmand, ca dupa vizionare, daca totul este ok, sa plateasca avansul pentru contractul de leasing aprobat.
Totul a decurs excelent, au facut plata on-line, au predat contractul si biletele la ordin catre Adrian. Aceste documente, au ajuns in siguranta la Idea Leasing.
Nu am reusit sa livram autoturismul second hand in aceiasi zi, de aceea clientii nostri s-au cazat peste noapte in Bucuresti.
A doua zi, in jurul pranzului, au primit RCA-ul in email. Puteam sa facem livrarea.

Totul a fost ok, clientii nostri au plecat spre Sibiu vineri, urmand ca sambata sa plece in concediu.

Echipa noastra de vanzari poate sa finanteze auto in leasing fara avans (prin TBI Leasing, finantare Persoana Fizica), auto leasing persoane fizice (prin Zenith Leasing), finantare leasing auto pe Societate, Credit auto pe Persoana Fizica, finantare auto, credit masina, credit pentru masina, imprumut auto, conditii credit auto, cel mai bun credit auto.
Va asteptam sa ne vizitati pe site-ul nostru si sa ne contactati pe email sau telefonic.

Revenim in curand cu mai multe detalii despre finantarile naostre, dorim sa va transmitem cat mai multe detalii despre finantare auto second hand pentru persoane Juridice si Persoane Fizice.

Prin aceste articole, dorim sa informam clientii nostri, dar si alti potentiali clienti cum isi pot achizitiona autoturisme rulate in aceasta perioada, in sistem de leasing financiar sau operational.

Oferte speciale

NIS33708 – Nissan Qashqai la 21.490 EUR Nissan Qashqai
21.490 EUR
ID: NIS33708
NIS33710 – Nissan Qashqai la 21.490 EUR Nissan Qashqai
21.490 EUR
ID: NIS33710
NIS33644 – Nissan Qashqai la 25.700 EUR Nissan Qashqai
25.700 EUR
ID: NIS33644