MediaArticoleLeasing Auto - AUDI A6 AVANT 2018 1.8 BENZINĂ 190 CP 155.000 KM Pret: 27.013 EURO - Avans 15% perioada 5 ani

Leasing Auto - AUDI A6 AVANT 2018 1.8 BENZINĂ 190 CP 155.000 KM Pret: 27.013 EURO - Avans 15% perioada 5 ani

Leasing Auto - AUDI A6 AVANT 2018 1.8 BENZINĂ 190 CP 155.000 KM Pret: 27.013 EURO - Avans 15% perioada 5 ani

Echipa LeasingSH.ro va prezinta in acest articol, un superb autoturism second hand Audi A6 Avant din 2018 pe care il poti achizitiona in leasing pe Societate cu doar 15% avans pe 5 ani.
Acest auto sh Audi A6 Avant din 2018 se regaseste in parcul din Chitila, la dealerul auto TST AutoRulate .

Dacă sunteți în căutarea unui autoturism elegant și performant, Audi A6 Avant din 2018 ar putea fi exact ceea ce căutați. Acest model impresionant oferă o combinație perfectă de stil și putere, cu un motor diesel de 1.8 litri și 190 de cai putere, precum și o distanță parcursă de 155.000 de kilometri. Și, la un preț de doar 27.013 de Euro cu TVA inclus, acesta este cu siguranță un afacere excelentă.

Audi A6 Avant din 2018 este un autoturism care se remarcă prin designul său rafinat și prin tehnologia avansată pe care o utilizează. Acest autoturism vine echipat cu un sistem de infotainment de ultimă generație, care include un display central tactil de 8,3 inch, un sistem de sunet de înaltă calitate și suport pentru conectivitatea cu telefoanele mobile prin Bluetooth sau Apple CarPlay.

Un alt aspect important al Audi A6 Avant din 2018 este confortul oferit în timpul condusului. Autoturismul vine echipat cu scaune de piele confortabile și suport pentru spate, care vă permite să rămâneți confortabil pe șosea chiar și pe distanțe lungi. În plus, suspensia adaptivă face ca condusul pe drumuri denivelate să fie mai lin și mai confortabil.

Un alt avantaj al cumpărării unui autoturism second hand este faptul că acesta poate fi personalizat în funcție de nevoile și preferințele dvs. Cu un autoturism second hand, aveți libertatea de a adăuga sau de a elimina anumite caracteristici pentru a vă face experiența de conducere mai confortabilă și mai plăcută.

Opțiunile de leasing auto sau finanțare cu avans de 15% pe o perioadă de până la 5 ani fac ca Audi A6 Avant din 2018 să fie o opțiune atractivă și pentru cei care doresc să achiziționeze un autoturism de calitate, dar care nu vor să plătească prețul integral în avans. În plus, aceste opțiuni de finanțare vă permit să gestionați mai bine bugetul și să vă bucurați de autoturism fără a afecta prea mult cheltuielile dvs. lunare.

În final, Audi A6 Avant din 2018 este un autoturism de înaltă calitate, care se remarcă prin designul său elegant, tehnologia avansată și performanța sa excelentă. Prețul accesibil și opțiunile de leasing auto sau finanțare îl fac o opțiune atractivă pentru cei care caută un autoturism de calitate. Indiferent dacă alegeți un autoturism nou sau second hand, Audi A6 Avant din 2018 este un autoturism care vă va aduce satisfacție și confort pe termen lung.

Pentru Audi A6 Avant din 2018cu VIN WAUZZZF25KN069361, dotările standard includ următoarele caracteristici:

Motor: Acest model vine cu un motor pe benzină de 1.8 litri, cu o putere de 190 CP.

Transmisie: Audi A6 Avant din 2018 vine cu o transmisie automată cu 7 trepte.

Sistemul de navigație: Autoturismul vine cu un sistem de navigație cu ecran tactil de 8,3 inch, care include hărți actualizate și indicatoare de direcție.

Sistemul de sunet: Acest model vine cu un sistem de sunet de înaltă calitate, cu 10 difuzoare și suport pentru radio, CD și MP3.

Faruri LED: Audi A6 Avant din 2018este dotat cu faruri LED, care oferă o iluminare mai puternică și mai precisă în condiții de vizibilitate redusă.

Sistemul de climatizare: Autoturismul vine cu un sistem de climatizare automat, cu două zone de temperatură, care permite pasagerilor să-și regleze propriul flux de aer.

Senzori de parcare: Acest model vine cu senzori de parcare în față și în spate, care vă ajută să parcați autoturismul în siguranță și fără probleme.

Scaune încălzite: Audi A6 Avant din 2018 este dotat cu scaune încălzite, care vă oferă confort și căldură în timpul condusului în condiții de temperatură scăzută.

Sistemul de asistență la păstrarea benzii de rulare: Autoturismul vine cu un sistem de asistență la păstrarea benzii de rulare, care vă ajută să mențineți poziția pe banda de rulare.

Sistemul de frânare automată: Audi A6 Avant 2018 vine cu un sistem de frânare automată, care reduce riscul de accidente prin detectarea obstacolelor în fața autoturismului și frânarea automată în caz de necesitate.

Aceste dotări standard fac din Audi A6 Avant din 2018 un autoturism foarte atractiv, cu tehnologie avansată și performanțe excelente, care va oferi un nivel ridicat de confort și siguranță pentru șofer și pasageri.

Stiu ca aceste informatii ti-au fost de folos si in continuare iti prezentam si oferta de leasing, cu un avans de 15% pe 5 ani, pentru acest Audi A6 Avant din 2018:

Pret de vanzare auto second hand: 27.013 Euro cu TVA inclus
Avans minim 15%: 4.051 Euro cu TVA inclus
Rata lunare: 456 Euro cu TVA inclus, dar fara rata de Casco
Dobanda anuala: 5.99%
Perioada de contract de leasing: 60 de luni.
Fara Valoare Reziduala la final de contract de leasing

Mai multe informatii despre autoturismul second hand prezentat le gasesti aici:
Audi A6 Avant din 2018

Documentele de care ai nevoie pentru aprobarea dosarului de leasing:

• copie CUI + CIF
• copie act constitutiv actualizat
• copie acte de identitate asociati / administratori ( conform cu originalul si semnata)
• copie bilant decembrie 2021 + balanta si recipisa aferente
• copie ultima balanta inchisa la 2022
• cerere de leasing - atasata

Leasingul auto – O opțiune avantajoasă pentru achiziționarea mașinilor

Leasingul auto este una dintre cele mai populare opțiuni de finanțare auto în prezent, atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Această opțiune de finanțare permite utilizatorilor să aibă acces la o mașină nouă sau second-hand fără a fi nevoie să achite prețul întreg al vehiculului în avans.

De asemenea, leasingul auto poate fi realizat fie prin intermediul unei companii de leasing operațional, fie prin intermediul unei companii de leasing financiar. Prin leasingul operațional, utilizatorii pot închiria o mașină pentru o anumită perioadă de timp, cu o taxă lunară fixă care acoperă atât costurile de utilizare, cât și costurile de întreținere.

Pe de altă parte, leasingul financiar este un tip de leasing în care utilizatorul își poate achiziționa mașina dorită prin intermediul unei companii de leasing financiar. În acest caz, utilizatorul poate plăti o taxă lunară pentru utilizarea mașinii, cu opțiunea de a achiziționa vehiculul la sfârșitul perioadei de leasing.

Indiferent de tipul de leasing ales, este important să se ia în considerare anumite aspecte, cum ar fi cerințele de leasing, cum ar fi: venitul minim necesar, vechimea în muncă și creditul bun. De asemenea, este important să se calculeze leasingul pentru a putea face o alegere corectă. În acest sens, există o mulțime de site-uri care oferă un calculator leasing pentru a ajuta utilizatorii să-și facă o idee despre costurile implicate în leasingul unei mașini.

O altă opțiune populară în ceea ce privește leasingul auto este leasingul fără avans, care este o opțiune avantajoasă pentru cei care nu pot plăti o sumă mare în avans. În plus, leasingul cu dobândă fixă este preferat de multe persoane datorită faptului că oferă o stabilitate financiară pe termen lung.

În concluzie, leasingul auto este o opțiune foarte atractivă pentru persoanele care doresc să achiziționeze o mașină fără a fi nevoie să plătească întreaga sumă în avans. De la leasingul operațional și leasingul financiar până la leasingul fără avans și leasingul cu dobândă fixă, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a satisface nevoile fiecărui utilizator. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare toate aspectele implicate în leasingul auto, astfel încât să se poată lua o decizie informată și bine fundamentată.

Ce mai astepti? Daca iti doresti sa conduci acest < Audi A6 Avant din 2018 trebuie doar sa ne contactezi telefonic sau pe email.

Te asteptam sa te finantam! Vrei o masina? Suna-ne! Condu-o! www.LeasingSH.ro

Oferte speciale

AUD32586 – Audi A6 la 35.655 EUR Audi A6
35.655 EUR
ID: AUD32586
AUD31822 – Audi Q3 la 39.984 EUR Audi Q3
39.984 EUR
ID: AUD31822
AUD29292 – Audi A6 la 43.999 EUR Audi A6
43.999 EUR
ID: AUD29292