Avans
Rata lunara

Hyundai Tucson2019 1.6 132 cp 137.698 km

Specificatii

Marca
Hyundai
Model
Tucson
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
137.698 km
Putere motor
132 cp
Cilindree
1.591 cmc
Caroserie
SUV
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Hyundai Tucson este un autovehicul cu un design modern și o gamă largă de echipamente și caracteristici tehnologice avansate. Acesta poate fi achiziționat prin intermediul unui leasing auto sau a unui credit auto, perioada de finanțare fiind cuprinsă între 1 și 5 ani, iar avansul minim necesar fiind de 15%.

În ceea ce privește dotările și caracteristicile, Hyundai Tucson beneficiază de o serie de opțiuni de confort și tehnologie. Printre acestea se numără un sistem audio de înaltă calitate, compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto pentru conectarea și controlul smartphone-ului, conexiune prin Bluetooth pentru redarea muzicii și realizarea de apeluri hands-free, radio, port USB pentru încărcarea și redarea fișierelor audio, un monitor cu touchscreen pentru o interacțiune intuitivă și un control vocal pentru o experiență mai ușoară și sigură în timpul condusului.

În ceea ce privește confortul și echipamentele opționale, Hyundai Tucson poate fi dotat cu un climatronic cu 2 zone pentru reglarea individuală a temperaturii în interiorul mașinii, încălzire pentru scaunele șoferului și pasagerului din față, cotiere atât în partea din față, cât și în spate, volan îmbrăcat în piele cu comenzi multifuncționale, încălzire pentru volan, schimbător de viteze îmbrăcat în piele, senzori de ploaie, geamuri electrice în față și în spate, geamuri cu tentă de confidențialitate, ștergătoare de parbriz automate și altele.

În ceea ce privește electronica și sistemele de asistență la conducere, Hyundai Tucson este echipat cu un pilot automat pentru a menține o viteză constantă și a reduce oboseala la volan, senzori de parcare în spate pentru o parcare mai ușoară și mai sigură, o cameră video pentru vizualizarea zonei din spate a mașinii, oglinzi exterioare cu reglare electrică, încălzite și rabatabile electric, un limitator de viteză pentru a nu depăși o anumită viteză, asistență la frânare pentru a reduce riscul de accidente, controlul tracțiunii pentru a menține stabilitatea mașinii în condiții de aderență scăzută, asistență în panta și pe rampă, faruri cu temporizator, lumini de zi LED, faruri ceață, stopuri LED, sistem Start/Stop pentru economisirea de combustibil, senzori de presiune în roți și servodirecție pentru un control mai precis.

În ceea ce privește siguranța, Hyundai Tucson este dotat cu sistemul de frânare anti-blocare (ABS), controlul electronic al stabilității (ESP), distribuția electronică a forței de frânare (EBD), sistemul activ de frânare de urgență, airbag pentru șofer și pasagerul din față, airbag-uri laterale pentru cap în partea din față, airbag central pentru șofer și pasager, airbag lateral pentru șofer, airbag-uri laterale pentru pasagerii din spate, sistemul de fixare a scaunelor pentru copii (Isofix) și altele.

Hyundai Tucson este prima înmatriculare în decembrie 2019 și îndeplinește normele de poluare Euro 6. De asemenea, autovehiculul are un istoric de service și este disponibil într-o culoare atrăgătoare.

Descrierea autovehicului este strict informativă și pot exista greșeli de tipar. Pentru informații suplimentare și detalierea opțiunilor prezentate, vă rugăm să ne contactați telefonic.