MediaArticoleMERCEDES-BENZ GLE 400 2022 achizitie in leasing financiar pe Societate

MERCEDES-BENZ GLE 400 2022 achizitie in leasing financiar pe Societate

MERCEDES-BENZ GLE 400 2022 achizitie in leasing financiar pe Societate

Achizitionarea unui MB GLE 400 2022 poate fi o alegere excelenta pentru cei care doresc un SUV premium cu dotari de ultima generatie. O optiune populara pentru achizitionarea unui astfel de vehicul este leasingul financiar.

Leasingul financiar este o modalitate de a obtine un vehicul prin plata unui avans de 15% si apoi prin plata unei rate lunare pentru o perioada de finantare de 5 ani. Aceasta metoda de plata poate fi mai avantajoasa decat cumpararea unui vehicul prin credit, deoarece ratele lunare pot fi mai mici si, de asemenea, nu exista presiunea de a obtine un credit.

In ceea ce priveste dotarile, MB GLE 400 2022 ofera o varietate de optiuni disponibile pe internet prin reteaua sa de dealeri. Acestea pot include caracteristici precum sistemul de navigatie, camera video spate, senzori de parcare, sistem audio surround premium si multe altele.

In concluzie, achizitionarea unui MB GLE 400 2022 prin intermediul unui leasing financiar poate fi o alegere excelenta pentru cei care doresc un vehicul premium cu dotari moderne. Plata unui avans de 15%, impreuna cu o perioada de finantare de 5 ani, poate face acest proces de achizitie mai accesibil, iar accesul la dotarile disponibile prin intermediul retelei Mercedes poate face experienta de conducere si mai placuta.

MB GLE 400 2022 este un SUV premium care ofera o combinatie unica de performanta si confort. Este echipat cu un motor V6 de 3.0 litri care ofera 362 cai putere si 369 lb-ft de cuplu, care asigura o acceleratie rapidă și o experiență de condus sportivă.

Interiorul vehiculului este elegant și luxos, cu scaune din piele, volan încălzit, sistem audio surround premium, sistem de climatizare automată și multe altele. Vehiculul este echipat cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi sistemul de navigatie prin satelit, camera video spate și senzori de parcare, care fac ca condusul să fie mai sigur și mai ușor.

Leasingul financiar este o opțiune populară pentru achiziționarea unui MB GLE 400 2022, deoarece oferă flexibilitate în ceea ce privește plata. Avansul de 15% este o modalitate de a reduce ratele lunare și de a face achiziția mai accesibilă. Pe lângă avans, ratele lunare sunt plătite pe o perioadă de 5 ani, ceea ce face ca procesul de achiziție să fie mai ușor de gestionat.

Mercedes oferă și posibilitatea de a personaliza vehiculul prin intermediul rețelei sale de dealeri. Acestea pot include opțiuni precum pachetul AMG, care adaugă un sistem de suspensie adaptivă și un diferențial electronic, sau pachetul de design exterior, care adaugă jante de 20 de inchi și faruri full LED.

În concluzie, MB GLE 400 2022 este un SUV premium care oferă o combinație unică de performanță și confort. Leasingul financiar poate face achiziția mai accesibilă, iar opțiunile de personalizare disponibile prin intermediul rețelei Mercedes permit clienților să obțină vehiculul perfect pentru nevoile lor.

Daca esti interesat sa achizitionezi un MB GLE 400 2022 prin intermediul leasingului financiar, unul dintre site-urile care ofera astfel de servicii este www.leasingsh.ro. Acest site se concentreaza pe oferirea de solutii de leasing pentru diverse tipuri de vehicule, inclusiv modelele Mercedes.

Pe site-ul MB GLE 400 2022, vei putea gasi informatii detaliate despre procesul de leasing financiar, precum si despre avantajele acestei metode de achizitie. De asemenea, vei putea accesa un calculator de leasing care te va ajuta sa determini ratele lunare si avansul necesar pentru achizitionarea unui MB GLE 400 2022.

In plus, site-ul www.leasingSH.ro ofera si posibilitatea de a accesa ofertele speciale si promotiile curente disponibile pentru modelele Mercedes, astfel incat sa poti beneficia de preturi avantajoase.

In plus, site-ul www.leasingSH.ro oferă suport clienti prin intermediul unui sistem de chat sau prin apel telefonic, astfel încât să poți avea acces la informații detaliate despre procesul de leasing și să poți lua decizii informate.

In concluzie, daca esti interesat sa achizitionezi un Mercedes GLE 400 din 2022 prin intermediul leasingului financiar, site-ul www.leasingSH.ro poate fi o alegere excelenta, oferind informatii detaliate despre procesul de leasing, calculator de leasing, oferte speciale si suport clienti.

Mai jos regasesti informatiile financiare despre achizitia acestui MB GLE 400 2022 cu un avans de 15% pe o perioada de 5 ani in leasing financiar pe Societate:

Pret de vanzare auto second hand: 69.000 Euro cu TVA inclus
Avans minim 15%: 10.350 Euro cu TVA inclus
Rata lunare: 1.398 Euro cu TVA inclus, dar fara rata de Casco
Dobanda anuala: 5.99%
Perioada de contract de leasing: 60 de luni.
Fara Valoare Reziduala la final de contract de leasing

Mai multe informatii despre autoturismul second hand prezentat le gasesti aici: MB GLE 400 2022

Uite si actele de care ai nevoie pentru aprobarea dosarului de leasing:

Documentele necesare sunt:

• copie CUI + CIF
• copie act constitutiv actualizat
• copie acte de identitate asociati / administratori ( conform cu originalul si semnata)
• copie bilant decembrie 2021 + balanta si recipisa aferente
• copie ultima balanta inchisa la 2022
• cerere de leasing - atasata

Achizitionarea unui MB GLE 400 2022 de la www.leasingSH.ro poate fi o alegere excelenta datorita avantajelor oferite de acest site.

In primul rand, www.leasingSH.ro se concentreaza pe oferirea de solutii de leasing pentru diverse tipuri de vehicule, inclusiv modelele Mercedes, astfel incat sa poti beneficia de avantajele acestei metode de achizitie. Prin intermediul site-ului, vei avea acces la informatii detaliate despre procesul de leasing financiar, precum si la un calculator de leasing care te va ajuta sa determini ratele lunare si avansul necesar pentru achizitionarea unui MB GLE 400 2022.

In plus, www.leasingSH.ro ofera si posibilitatea de a accesa ofertele speciale si promotiile curente disponibile pentru modelele Mercedes, astfel incat sa poti beneficia de preturi avantajoase.

O alta avantaj de a cumpara un MB GLE 400 2022 de la www.leasingSH.ro este suportul clienti oferit prin intermediul unui sistem de chat sau prin apel telefonic. Acest lucru te va ajuta sa obtii informatii detaliate despre procesul de leasing si sa iei decizii informate.

In concluzie, achizitionarea unui MB GLE 400 2022 de la www.leasingSH.ro poate fi o alegere excelenta, oferind acces la informatii detaliate despre procesul de leasing, calculator de leasing, oferte speciale si suport clienti, precum si posibilitatea de a beneficia de preturi avantajoase.

Ce mai astepti? Daca iti doresti sa conduci acest MB GLE 400 2022 trebuie doar sa ne contactezi telefonic sau pe email.

Te asteptam sa te finantam. Vrei o masina? Suna-ne! Condu-o! www.leasingSH.ro

Oferte speciale

MER34208 – Mercedes-Benz GLE 400 la 74.970 EUR Mercedes-Benz GLE 400
74.970 EUR
ID: MER34208
MER34355 – Mercedes-Benz GLE 400 la 94.605 EUR OfertaMercedes-Benz GLE 400
94.605 EUR
ID: MER34355
MER33924 – Mercedes-Benz GLE 400 la 74.970 EUR Mercedes-Benz GLE 400
74.970 EUR
ID: MER33924