MediaArticoleStiai ca am aparut si in ProMotor?

Stiai ca am aparut si in ProMotor?

Stiai ca am aparut si in ProMotor?

In data de 15.07.2020, ProMotor a publicat un articol despre www.leasingsh.ro si despre activitatea desfasurata de noi.

Articolul suna cam asa:

„Tot ce trebuie să știi despre leasing pentru atunci când dorești să cumperi un automobil nou folosindu-te de acest sistem de finanțare!

Leasing.sh este o platformă online de finanțare pentru persoane juridice și fizice care doresc să-și achiziționeze în sistem leasing financiar sau operațional unul sau mai multe automobile noi sau second hand. Datorită faptului că are ca parteneri 41 de reprezentanțe auto în orașe precum București, Pitești sau Timișoara, în cadrul cărora sunt expuse exclusiv autoturisme cu istoric și garanție, Leasing.sh reprezintă cea mai bună soluție pentru un cumpărător care își dorește o metodă simplă și rapidă de a intra în posesia unui autoturism fiabil.

Perioada standard de finanțare este cuprinsă între 12 și 60 de luni. Avansul minim care se percepe este de 15% pentru persoane juridice si 25% pentru Persoane Fizice. Pentru a accesa o finanțare, autoturismul sau autoutilitara nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani de zile.

Întorcându-ne la soluțiile de creditare, în funcție de statul clientului și nevoile sale, Leasing.sh oferă următoarele forme de leasing despre care vom vorbi pe larg, dând exemple niște situații atipice, în rândurile ce urmează:

*leasing pentru societăți comerciale;
*leasing pentru persoane fizice;
*leasing operațional.

Leasing pentru societăți comerciale
În general, echipa Leasing.sh se ocupă de finanțarea autoturismelor vândute în parcurile auto partenere. Dar în cazuri speciale, acceptă și provocări aparte cum ar fi exemplul unui client român, persoană juridică, ce a ales să investească într-un autoturism străin nou, de la una din reprezentanțele auto din România.

În acest caz au fost emise două oferte personalizate de finanțare din care departamentul de contabilitate al persoanei juridice respective a ales pe cea care i s-a potrivit cel mai bine. În final, s-a stabilit un avans de 30% din valoarea automobilului, pentru o perioadă contractuală de 24 de luni, pas precedat de câteva zile necesare pentru strângerea tuturor documentelor financiare și juridice esențiale demarării procesului.

După aprobarea dosarului de leasing, a urmat stabilirea unui asigurator Casco și la scurt timp după aceea, livrarea mașinii. De la contactarea echipei Leasing.sh și până când clientul în cauză a intrat efectiv în posesia mașinii, nu a fost necesară decât o perioadă de 8 zile calendaristice.

Leasing pentru persoane fizice
Niciodată nu a fost atât de simplu să achiziționezi un autoturism nou sau vechi în sistem leasing! Indiferent de țara ta de reședință, tot ce ai de făcut este să intri pe website-ul oficial Leasing.sh un autoturism care îți satisface toate așteptările, să contactezi această echipă de finanțare și apoi să aștepți să fii programat pentru un test drive care îți va da ocazia să te familiarizezi cu mașina dorită și apoi să începi demersurile pentru semnarea unui contract de leasing.

Pentru o mai bună înțelegere a întregului proces, vom da ca exemplu un client Leasing.sh, rezident în Germania care a achiziționat de curând un automobil BMW Seria 730. După ce clientul respectiv și-a ales online mașina preferată din cele prezentate în parcurile auto partenere Leasing.sh, echipa de leasing i-a trimis oferta potrivită pentru el și anume, un contract de leasing cu un avans de 25% pe o perioadă de 5 ani.
În doar 48 de ore s-a obținut apoi aprobarea finală de leasing, s-au emis facturile proforme către client, acesta a plătit din Germania și în următoarea zi au fost gata și proformele de Casco și RCA.

Până aici, întregul proces nu a durat decât trei zile, iar tot ceea ce a continuat a depins de birocrație și instituțiile statului român, responsabile cu eliberarea certificatului fiscal și a numerelor negre pentru automobilul achiziționat de client.

Leasing operațional
Ne este mai ușor să discutăm despre leasig-ul operațional comparând-ul cu leasing-ul financiar deoarece acesta reprezintă o formă de finanțare care din punct de vedere legal nu îndeplinește niciuna din cerințele leasing-ului financiar. Astfel, așa cum este el prezentat în Codul Civil, pentru ca un credit să poată fi catalogat ca o formă de leasing financiar, el trebuie să aibă una din următoarele calități:

beneficiile și riscurile care derivă din dreptul de proprietate asupra bunului ce face obiectul creditului să se transfere la locatarul său începând cu momentul încheierii contractului de leasing;
în contractul de leasing să se menționeze în mod expres faptul că transferul de proprietate al bunului cumpărat în leasing se face către locatar după expirarea contractului;
totalul ratelor de leasing să fie cel puțin egal cu un procent de 90% din valoarea de intrare a bunului cumpărat în leasing;
întreaga perioadă de leasing să depășească cu cel puțin 75% durata de funcționare a bunului achiziționat în sistem de leasing.
Leasing.sh oferă companiilor de transport posibilitatea de a achiziționa flote de autoturisme în regim de leasing operațional, fără a percepe niciun fel de avans. Astfel, profitând de o așa oportunitate, companiile de transport aflate încă la început de drum și cele care vor să se dezvolte își pot achiziționa autoturismele de care au nevoie, cu un minim de investiție. Un lucru ce trebuie menționat însă în acest caz, este faptul că atunci când se optează pentru leasing operațional, la sfârșitul perioadei contractuale, beneficiarul nu rămâne proprietarul flotei, ci autoturismele se întorc în parcul auto de care aparțin.”

Multumim ProMotor.

Sursa aici: https://www.promotor.ro/focus/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-leasing-pentru-atunci-cand-doresti-sa-cumperi-un-automobil-nou-folosindu-te-de-acest-sistem-de-finantare-18718965

Oferte speciale

BMW33363 – BMW 520 la 27.608 EUR BMW 520
27.608 EUR
ID: BMW33363
BMW34650 – BMW 520 la 33.915 EUR BMW 520
33.915 EUR
ID: BMW34650
BMW33513 – BMW 520 la 33.790 EUR BMW 520
33.790 EUR
ID: BMW33513