Avans
Rata lunara cu TVA

Ford Mondeo2018 2.0 Diesel 180 cp 67.602 km

Specificatii

Marca
Ford
Model
Mondeo
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
67.602 km
Putere motor
180 cp
Cilindree
1.997 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Maro

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.950

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți Ford Mondeo, modelul anului 2018, o încarnare a eleganței și inovației din gama Ford. Cu o prezență distinsă și funcții de top, Mondeo se impune pe piața auto second hand ca o opțiune de neegalat pentru cei care caută confort, siguranță și performanță la un preț avantajos inclusiv TVA.

Echipată cu o serie impresionantă de caracteristici de ultimă oră în materie de audio și tehnologie, Ford Mondeo oferă conexiune Bluetooth pentru dispozitive mobile, radio cu opțiuni de divertisment variate, sistem hands-free pentru apeluri fără efort, port USB pentru încărcare și transfer de date, funcție de wireless charging pentru o alimentare rapidă și eficientă, un sistem de navigație pentru îndrumare precisă și sistem audio de înaltă fidelitate. Mai mult, este înzestrată cu un monitor cu touch screen care simplifică accesul la funcționalitățile multiple ale vehiculului.

Confortul la volan este crescut datorită existenței climatronicului avansat, a țesăturilor premium ale tapițeriei din piele, a scaunelor încălzite atât pentru șofer, cât și pentru pasager, scaune față ventilate, posibilitatea de a salva setările printr-un scaun cu memorie, cotiere confortabile pentru sprijin atât în față cât și în spate, volan din piele, comenzi pe volan și un volan multifuncțional încălzit pentru zilele mai reci, completat de schimbătorul de viteze îmbrăcat și el în piele.

Nu putem uita de accesoriile și echipamentele specifice, cum ar fi: keyless go, pornirea motorului fără cheie, senzor de ploaie, parbriz cu încălzire, geamuri electrice și ștergătoare parbriz, toate acestea adăugând un plus de comoditate și ușurință în utilizare.

Punând accent pe siguranță, autovehiculul vine echipat cu sistemele ABS, ESP, EBD și un sistem avertizare pre-coliziune, precum și airbag-uri multiple și fixații Isofix pentru scaunele copiilor. Senzori de parcare atât în față cât și în spate, camera video pentru marșarier, oglinzi exterioare cu reglare și încălzire electrică, lumini de zi și faruri de ceață sunt doar câteva din dotările care asigură o călătorie liniștită.

Pentru cei interesați de leasing auto și finantare auto, Ford Mondeo 2018 răspunde acestor cerințe. Acest model poate fi achiziționat prin finanțare auto, cu avans minim de 15% pentru persoane juridice și posibilitatea de a opta pentru avans 0% în cazul persoanelor fizice. Având în vedere că vehiculul nu depășește vârsta de 5 ani, este eligibil pentru un plan de finanțare auto pe o perioadă de până la 5 ani. Sistemul de finantare auto este flexibil, iar condițiile de vârstă ale vehiculului influențează durata maximă de finanțare, astfel că masini in leasing pot fi finanțate corespunzător vârstei lor.

Se oferă garantie 1 an, iar achiziția include și emiterea unei facturi de vânzare fiscale. Autovehiculul reprezintă o opțiune excelentă pentru cei în căutarea de auto second hand sau autoutilitare second hand, dar și pentru cei care preferă masini in leasing, leasing automobile, cu condiții de credit auto sau credit extern adecvate.

Ford Mondeo 2018 este mai mult decât un mijloc de transport; este un partener de încredere pe drumurile vieții, un simbol al inovației și confortului, perfect pentru persoanele care doresc să îmbine eleganța cu performanța și siguranța. Alegeți să vă bucurați de experiența supremă a conduitei cu Ford Mondeo, un lider pe piața de auto noi in leasing și auto second hand.