Avans
Rata lunara

Skoda Octavia2019 2.0 Diesel 183 cp 126.247 km

Specificatii

Marca
Skoda
Model
Octavia
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
126.247 km
Putere motor
183 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Sedan
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Skoda Octavia este un nume consacrat pe piaţa auto, reprezentând o combinație ideală între stil, confort și funcționalitate. Modelul din anul 2019 continuă tradiția mărcii, oferind un nivel înalt de fiabilitate și caracteristici tehnologice avansate. Acest exemplar este gata să ofere o experiență de conducere placută și eficientă, fiind echipat cu dotări moderne care asigură confortul și siguranța necesare pentru drumurile de zi cu zi.

Acesta este propus pentru achiziție prin diverse formaturi de finantare auto, inclusiv leasing auto și credit auto, cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Leasing automobile este o opțiune avantajoasă de finanțare pentru cei care doresc un vehicul recent, fără a depune o sumă mare inițial. În cazul acestui model Skoda Octavia, dacă vechimea nu depășește 5 ani, se poate beneficia de finanțare pe încă 5 ani, asigurând astfel condiții flexibile pentru toate buzunarele.

Această mașină este oferită cu o garanție de 24 de luni și dispune de un parcurs de 30.000 km, cu posibilitatea extinderii garantiei premium pentru 50.000 de km. Pentru aceea care caută să achiziționeze mașini în leasing sau autoutilitare second hand, această Skoda Octavia reprezintă o soluție excelentă, combinând eficiența financiară cu performanța mecanică și estetică.

Printre dotările cheie ale vehiculului se numără pilot automat, conectivitate prin Bluetooth compatibilă cu Apple CarPlay și Android Auto, scaune față încălzite, climatizare automată dual zone, sistem de iluminare intelegent cu faruri full LED și lumini de zi, precum și senzori de ploaie și lumini automati pot crește experiența de condus. În plus, caracteristicile de siguranță includ ABS, ESP, airbag-uri multiple și sistem START&STOP.

Datorită creditului extern și opțiunilor de finanțare internă, achiziționarea unui auto second hand sau a unui auto nou în leasing este mult mai abordabilă. Consumatorii au posibilitatea de achiziție cu zero procent avans și rambursarea sumei pe o durată de până la 6 ani, cu condiția aprobării creditului auto.

Dat fiind că avansul și perioada de finanțare sunt adaptabile nevoilor fiecărui client, să nu uităm și de posibilitatea de leasing auto sau credit auto pentru cei care caută o opțiune de achiziție flexibilă, care să respecte bugetul și preferințele personale. Skoda Octavia reprezintă în acest caz o alegere inspirată, datorită combinației sale de dotări moderne, performanță și siguranță.