Avans
Rata lunara

Volkswagen Golf2018 2.0 Diesel 150 cp 28.704 km

Specificatii

Marca
Volkswagen
Model
Golf
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
28.704 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Combi
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Volkswagen Golf, un nume emblematic în industria auto, continuă să fie un etalon de fiabilitate și performanță. Popular în rândul conducătorilor auto pentru agilitatea sa urbană combinată cu confortul și calitatea germană, Volkswagen Golf este o alegere clasică pentru cei care apreciază calitatea superioară a unei mașini bine construite. Modelul anului 2018 pe care îl prezentăm este dotat cu tehnologie de ultimă oră și facilități care vă asigură o experiență de condus excepțională.

Privind spre opțiunile de finanțare, avem soluții flexibile pentru achiziția acestei mașini, prin leasing auto și finantare auto. Dacă căutați mașini în leasing sau doriți să achiziționați prin credit auto, puteți profita de opțiunile de finanțare atrăgătoare pe care le oferim. Cu posibilitatea de a beneficia de avans minim de 15% și perioada de finanțare variind între 1 și 5 ani, vă putem furniza condiții avantajoase atât pentru leasing automobile, cât și pentru credit extern.

Volkswagen Golf 2018 se încadrează perfect în criteria noastre de finanțare, fiind o mașină suficient de nouă pentru a putea fi finanțată pe termen lung. De reținut că, pentru a menține termenii de finanțare flexibili, autovehiculul nu trebuie să depășească vârsta de 5 ani, astfel încât să beneficiati de un contract de finanțare pe încă 5 ani. Mașinile mai vechi de 6 ani vor avea o perioadă de finanțare corespunzătoare diminuată în funcție de vechime.

Această mașină este perfectă pentru cei care caută autoutilitare second hand sau auto second hand și doresc să se asigure că vehiculul ales este într-o condiție impecabilă și vine echipat cu tehnologie de ultimă oră. Acum, să explorăm dotările specificate ale acestei mașini remarcabile:

În materie de audio și tehnologie, Golf vine cu opțiuni impresionante ca Apple Carplay și Android Auto, facilitând conectivitatea cu smartphone-ul dumneavoastră. Bluetooth, radio, sistem hands-free, port USB, și un sistem audio avansat oferă o călătorie plăcută și distractivă. Golf-ul este dotat și cu un monitor cu touch screen si control vocal, precum și conexiune internet, pentru o navigare și control îmbunătățite.

Confortul nu este neglijat, cu climatronic cu reglaj pe două zone și încălzire în scaunele șoferului și pasagerului. Confortul este sporit de cotiere atât în față, cât și în spate, volan din piele cu comenzi și multifuncțional, iar pentru zilele ploioase, senzorii de ploaie și ștergătoarele de parbriz vă asigură o vizibilitate bună.

Privind către electronice și sisteme de asistență, acest model Golf include pilot automat, faruri LED și numeroși senzori de parcare pentru față și spate, oglinzi exterioare cu reglare electrică și încălzite, limitator de viteză și controlul tractiunii.

Pe lângă aceste caracteristici, siguranța este de asemenea o prioritate majoră, cu opțiuni ca ABS, ESP, și multiple sisteme de airbag, asigurându-vă că călătoriile dumneavoastră sunt nu doar confortabile, dar și în deplină siguranță.

Pentru a completa pachetul, Volkswagen Golf vine cu jante de aliaj de 16 inch, ce conferă vehiculului nu doar un aspect estetic plăcut, ci și performanțe ridicate pe asfalt.

Opțiunile de finanțare auto, inclusiv leasing auto și credit auto, sunt disponibile pentru acest Golf din 2018, cu garanții și servicii adiționale la cerere, pentru a facilita întreg procesul de achiziție. Alegeți să finanțați prin masini în leasing sau leasing automobile pentru o flexibilitate financiară mai mare și pentru a profita de avantajele unui auto second hand sau autoutilitare second hand de înaltă calitate.

Rețineți că descrierea autovehiculului a fost creată cu grijă, dar pentru orice nelămuriri sau detalii suplimentare despre specificațiile vehiculului, opțiunile de finanțare sau despre auto noi în leasing, ne puteți contacta pentru informații precise și consulță personalizat.